Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Varis Vētra Sieviešdienā uzstāsies Ungurmuižā

Easyget.lv, 18.02.2014. 16:39

Mūziķis un aktieris Varis Vētra aicina uz koncertu sievietēm un pavasarim Ungurmuižā 8. martā plkst. 19.00.

Koncertprogrammā iekļauti skaņdarbi no jaunā albuma, kā arī Latvijas radio stacijās plaši izskanējušās un tautā iemīļotākās dziesmas no pirmā albuma „Pārdodu vēju un zirgu vēl klāt” – „Māmiņai”, „Tu esi skaista visos niekos, sīkumos” un citas.

V.Vētra par savām dziesmām saka: „Es mēģinu atgādināt, ka dzīve ir pilna ar jaukiem brīnumiem, mums tikai jāļaujas tos ieraudzīt, tāpēc ceru, ka dziesmas iedvesmos arī klausītājus gan iekšējā, gan apkārtējā pasaulē saskatīt vairāk skaistā un baudāmā!”

Dzejoļu krājumā „Tu esi skaista visos niekos, sīkumos!” apkopoti 87 dzejoļi ar prozas un dramaturģijas elementiem – mākslinieka novērojumi un pārdomas par cilvēku savstarpējo attiecību līkločiem.

Dzejoļu krājumā ietvertie darbi tapuši aizvadīto trīs gadu laikā, un autors pats tos raksturo kā mākslinieciskās metaforās un asociācijās ietērptu dažādu dzīves situāciju atspoguļojumu. Dzejā, kas galvenokārt rakstīta monologu un dialogu formā, V. Vētra runā par prieku, laimi, bēdām, dusmām, dažādām problēmām un to risinājumiem: „Savā daiļradē es necenšos cilvēkus mācīt – tā nav rokasgrāmata dzīvošanā vai mīlēšanā. Tas ir atgādinājums par trim vērtībām - šīs vērtības ir saruna, cieņa un mīlestība.”

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV