Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Pārcelts somu folkmetālistu grupas Turisas koncerts Rīgā

Easyget.lv, 28.02.2014. 12:23

14. martā klubā "Melnā Piektdiena" plānotais Somijas simfoniskā folk metāla grupas "Turisas" koncerts pārcelts uz 16. aprīli.
Pārcelts somu folkmetālistu grupas Turisas koncerts Rīgā

Sakarā ar šībrīža sarežģīto situāciju Ukrainā, grupa daļu martā paredzēto koncertu, kas bija plānoti Ukrainā, Baltkrievijā un Baltijas valstīs, pārcēlusi uz aprīli.

Rīgā koncerts notiks 16. aprīlī klubā „Melnā Piektdiena”, iepriekš iegādātās biļetes būs derīgas ieejai pasākumā 16. aprīlī, savukārt tie, kas pārcelto koncertu nevarēs apmeklēt, biļetes var nodot „Biļešu Paradīze” tirdzniecības vietās.

"Turisas" ir grupa no Somijas, kas muzicē simfoniskā/ folk metāla manierē.

Kolektīvs dibināts 1997. gadā, nosaukums aizgūts no somu mitoloģijas kara dieva vārda - Turisas. Grupas raženo muzikālo skanējumu galvenokārt veido folk mūzikas un power/ symphonic metāla krustojums, reizē gana oriģināls, smagnējs un melodisks, bieži vien, ģitāru solo izspēlē vijolnieks.

Jaunākais, pēc skaita ceturtais albums, "Turisas" izdots 2013. gada augustā. Ar mazām atkāpēm no ierastā "battle metal" vai "viking metal" mūzikas apskatnieki albumu slavē tā melodiskuma un enerģiskuma dēļ, uzsverot, ka "Turisas" galvenokārt vislabāk izpaužas dzīvajos koncertos.

Biļetes nopērkamas "Biļešu paradīze" tirdzniecības vietās un internetā - http://www.bilesuparadize.lv/events/event/31967

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV