Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Noklausies Carnival Youth jauno dziesmu "Brown Eyes and All the Rest"!

Easyget.lv, 25.03.2014. 15:36

Jaunā indie grupa Carnival Youth klausītāju vērtējumam nodod savu otro singlu "Brown Eyes and All the Rest".
Noklausies Carnival Youth jauno dziesmu "Brown Eyes and All the Rest"!

Dziesmu grupa sarakstījusi kopā ar draugu Jūliju Melngaili. Dziesmu producējis Gatis Zaķis. Kā atzīst grupas puiši, "tā vēsta par vēlēšanos izjust jūtu gradāciju, par cilvēku vēlmēm attiecībā pret citiem; par lietām, kuras grūti aizmirst, ko savukārt simbolizē tādi elementi kā jūra, vētra, kā arī brūnas acis".

Brown Eyes and All the Rest ir otrais singls no Carnival Youth debijas EP, kurš iznāks šī gada vēlā pavasarī. Grupas debijas singls Never Have Enough pēc tā parādīšanās mūzikas straumēšanas platformās nonāca kompānijas Music Sales Film & TV Skandināvijas biroja uzmanības lokā un šobrīd dziesma ir iekļauta Carlsberg jaunās alus šķirnes TV reklāmas klipā Dānijas teritorijā.

Abi Carnival Youth singli ir pieejami lejuplādei vai straumēšanai digitālajās platformās – iTunes, Spotify, Deezer, eKase, u.c.

Carnival Youth sastāvā darbojas Emīls Kaupers, Edgars Kaupers, Aleksis Luriņš un Roberts Vanags.

Foto: Carnival Youth koncertē klubā 9K1 Nams. Foto (c) Marina Ignatjeva

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV