Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Sinfonietta Rīga un DaGamba uzstāsies koncertā jauniešiem

Easyget.lv, 11.04.2014. 11:06

24. aprīlī plkst. 15.00 Lielajā ģildē izskanēs Valsts kamerorķestra Sinfonietta Rīga un grupas DaGambas koncerts jauniešu auditorijai.
Sinfonietta Rīga un DaGamba uzstāsies koncertā jauniešiem

Koncerta “Šķietamā neiespējamība”, kas notiks cikla “Mūzika Tev” ietvaros, programmā iekļauta gan Volfganga Amadeja Mocarta simfonija, gan leģendārās grupas ABBA dziesmu aranžējumi, gan rokmūzika.

Sinfonietta Rīga mākslinieciskais vadītājs Normunds Šnē stāsta: „Ar interesi vienmēr gaidu šāda veida sadarbību, jo pats esmu savā laikā iesakņojies rokmūzikā. DaGambas radītā mūzika ir interesants tikšanās punkts, jo Valters Pūce pārstāv gan klasisko, gan rokmūziku. Redzu saistību ar savu jaunību. Savienojot klasisko mūziku ar mūsdienu ausīm pierastākām skaņām, domāju, ka jauniešiem būs interesanta pēcpusdiena.”

Ieskatu laikmetīgās mūzikas pasaulē koncertā sniegs igauņu komponista Erki Sven Tīra Action. Passion. Illusion daļa Illusion. Šis skaņdarbs ir dzīvs apliecinājums komponista jaunības mīlestībai uz rokmūziku, tāpēc tas ir izteikti ritmisks un dinamisks.

Uz koncertu aicināti vidusskolu skolēni, augstskolu studenti un visi, kas jūt simfonijas un rokmūzikas vilinājumu.

Biļetes cena: 4,27 EUR. Biļetes uz koncertu pieejamas „Biļešu paradīzes” kasēs un internetā.

Foto: Grupa DaGamba. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV