Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Noklausies Rassell un Sabīnes Berezinas jauno dziesmu angļu valodā!

Easyget.lv, 17.04.2014. 08:40

Rassell un Sabīne Berezina izdod jaunu dziesmu angļu valodā ''Hard Drop'', kurā izmantots Depeche Mode dziesmas ''Personal Jesus'' sempls.

Kā informē mūziķu pārstāvis Mārtiņš Marts Matisons, dziesmas ''Hard Drop'' producents Rassell, īstajā vārdā Ruslans Kuksinovičs, turpina eksperimentēt ar elektroniskās mūzikas stiliem un šoreiz piedāvā big room house stilā veidotu dziesmu, kurai mūzikas un vārdu autors ir pats Rassell. Dziesmu ierakstīja un miksēja Rassell savā mājas ierakstu studijā Liepājā, bet māsteringu veica Jānis Kalve ''Labo ierakstu studijā'' Rīgā.

Kā interesantu faktu var minēt, ka Rassell savā jaunajā dziesmā ''Hard Drop'' izmantoja semplu ar ģitāras rifu no slavenās britu grupas Depeche Mode 1989. gada dziesmas ''Personal Jesus''.

Rassell šobrīd aktīvi strādā pie jaunajām kompozīcijām, ko nākotnē iecerēts apkopot mūzikas albumā, kas pēc skaita būs otrais kopīgais albums ar dziedātāju Sabīni Berezinu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV