Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Ir noskaidroti otrā LNT šova „Latvijas Zelta talanti 2009” raidījuma pusfinālisti

Inguna Sermole, 23.03.2009. 10:09

Vakar vakarā, tiešraidē no Valmieras, varējām vērot šova „Latvijas Zelta talanti 2009” otro raidījumu, kurā uzstājās talantīgi cilvēki no visas Latvijas, kopā parādot desmit dažādus pārsteidzošus priekšnesumus.
Ir noskaidroti otrā LNT šova „Latvijas Zelta talanti 2009” raidījuma pusfinālisti

Talantu meklēšanas konkursa „Latvijas Zelta talanti 2009” otrajā raidījumā varējām pārliecināties, ka Latvijā tiešām ir daudz talantīgu cilvēku. Žūrija, kuras sastāvā bija dziedātāja Jolanta Gulbe, LNT laika ziņu moderators un raidījuma „Tautas balss” vadītājs Māris Grigalis un vokālās grupas „Cosmos” dalībnieks Jānis Ozols, kā talantīgus novērtēja visus priekšnesumu izpildītājus, ļaujot skatītājiem noteikt talantīgākos 3, kuri iekļuva šova pusfinālā.

Pēc skatītāju balsojuma šova „Latvijas Zelta talanti 2009” pusfinālā piedalīsies:

Ņikita Vasiļjevs – 18 gadus jauns talantīgs puisis no Rēzeknes, kurš izpildīja instrumentālu dziesmu ar akordeonu. Puisis akordeonu sācis spēlēt 11 gadu vecumā. Katru dienu sava talanta izkopšanai viņš velta apmēram 2 stundas. Pabeidzis Rēzeknes mūzikas skolu, spēlējis orķestrī un skolas kapelā. Ieguvis pirmo vietu Latvijas akordeonistu ansambļu konkursā un trešo vietu Starptautiskajā akordeonistu - solistu konkursā.

Vokāli instrumentālais ansamblis "Čehols", tā sastāvā puiši no Rīgas – Matīss Tazāns, Iļja Krūmiņš un Ivars Šteinbergs, kuri izpildīja skaistu dziesmu kontrabasa, bungu un ģitāras pavadībā. Puiši savu talantu apguvuši pašmācības ceļā, klausoties dažādus ierakstus un skatoties koncertus. Kopā viņi muzicē jau aptuveni 3 gadus.

9 gadīgā Adrija Korsakaite no Rīgas, kura visus pārsteidza ar ļoti skanīgu un skaistu balsi. Meitene dzied jau no 2 gadu vecuma. Savu talantu apguvusi, mācoties pie labiem skolotājiem un katru dienu trenējoties 1-2 stundas. Vislielākie mazās dziedātājas fani ir viņas ģimene, radinieki un draugi. Šovam pieteicās, jo Agnijai patīk dziedāt un viņa vēlējās, lai viņu parādītu televīzijā.

Jau šo svētdien, 29. martā, plkst. 21:00 LNT kanālā skaties trešo šova „Latvijas Zelta talanti 2009” raidījumu tiešraidē no skaistās Kurzemes pilsētas Kuldīgas!



Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV