Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Šonedēļ LNT šova „Latvijas Zelta talanti 2009” žūrijā viesosies Intars Rešetins

Zane Pētersone, 26.03.2009. 09:50 | komentāri (1)

Jau šo svētdien, 29. martā, plkst. 21:00 LNT Tev nodrošinās pozitīvas emocijas šova „Latvijas Zelta talanti 2009” trešā raidījuma tiešraidē no Latvijas gleznainās pilsētas Kuldīgas.
Šonedēļ LNT šova „Latvijas Zelta talanti 2009” žūrijā viesosies Intars Rešetins

Jau ziņots, ka šova "Latvijas Zelta talanti 2009" žūrijā būs divi pastāvīgie žūrijas locekļi - Jolanta Gulbe un Māris Grigalis, savukārt trešais šova žūrijas loceklis ik pa laikam mainīsies un, būs kāds cits Latvijā ievērojams cilvēks. Šonedēļ šova žūrijā viesosies Dailes teātra aktieris Intars Rešetins, kurš šogad tika atzīts par stilīgāko aktieri. Šobrīd, Intars Rešetins spēlē arī vienu no galvenajām lomām LNT seriālā "Cerību iela 21".

Šajā raidījumā Jums uzstāsies dažādi talantīgi cilvēki ar 10 pārsteidzošiem priekšnesumiem:

1. Lauma Eņģele no Rīgas, dziedas opereti. Lauma dzied jau kopš bērnības, bet, sākot no 15 gadu vecuma, savu talantu izkopusi, trenējoties 4 reizes nedēļā. Lauma šobrīd strādā pie koncertprogrammas ar savu pianistu un viņas vislielākais sapnis ir to atskaņot lielas publikas priekšā. Pieteicās šovā, jo vēlas ieelpot skatuves gaisu un iepriecināt skatītājus.

2. Reinis Kursins un Baiba Guņko no Rīgas pārsteigs visus skatītājus, vienā dziesmā apvienojot beatbox un tautasdziesmu. Reinis savu talantu apguvis pašmācības ceļā, mēģinot atdarināt internetā redzēto. Baiba savu talantu – tautasdziesmu dziedāšana – izkopj pusotru gadu, katru dienu trenējoties 2 stundas. Pieteikusies šovā, jo vēlas, lai viņas talants tiktu novērtēts.

3. Rūdolfs Ozols no Rīgas demonstrēs savu talantu, izpildot instrumentālu dziesmu ar ģitāru. Puisis ir ļoti mērķtiecīgs un apveltīts ar lielu gribasspēku. Pieteicās šovā "Latvijas Zelta talanti 2009", jo vēlas savu talantu parādīt plašākai publikai.

4. Dace Upīte no Smiltenes pārsteigs visus ar spēcīgu un skaistu dziedājumu. Dace dzied jau kopš bērnības. Vislielākais sasniegums viņas dzīvē līdz šim ir bijusi piedalīšanās konkursā "Dziesma manai paaudzei". Dace sevi raksturo kā komunikablu un neatlaidīgu. Šovā "Latvijas Zelta talanti 2009" pieteicās, jo vēlas pārliecināties par sevi un parādīt savu talantu citiem.

5. Dairis Vaidila no Liepājas, kurš rādīs savas Freestyle jeb brīvā stila dejas prasmes. Puisis ar Freestyle jeb brīvā stila deju nodarbojas aptuveni gadu. Savu talantu puisis apguvis pašmācības ceļā, dejojot visur, kur vien var. Vislielākais Daira sapnis ir pašam atvērt savu deju studiju. Viņš vienmēr cenšas sasniegt to ko vēlas, jo nekas neesot neiespējams.

6. Agra Blūma no Saldus pārsteigs visus ar savu talantu - dziedāšanu un runāšanu no otra gala. Savu talantu meitene apzināti neesot mācījusies, tas viņai vienkārši sanākot. Viņas ģimene un draugi priecājas par meitenes talantu un nesaprot, kā tā varot. Lielākais meitenes sapnis ir iestāties Latvijas Kultūras akadēmijā un kāpt uz lielās skatuves. Viņas mīļākais rakstnieks ir Aleksandrs Čaks, bet mīļākā grāmata - "Dvēseļu putenis". Pieteikties šovā viņu pamudināja draugi un klasesbiedri.

7. Toms Auza no Jelgavas izpildīs skaistu dziesmu ģitāras pavadībā. Puisis savu talantu attīsta jau kopš 8 gadu vecuma.. Šovā "Latvijas Zelta talanti 2009" pieteicās, jo vēlas turpināt attīstīt savu talantu.

8. Kristīne Einberga un Lolita Markova no Jelgavas demonstrēs hiphop stila deju. Meitenes hiphop dejošanu sākušas apgūt pirms vairāk nekā 3 gadiem. Sākumā dejojušas mājās, bet vēlāk savas deju prasmes attīstījušas deju skolā. Viņas sevi raksturo kā cītīgas, atsaucīgas un laipnas. Pieteicās šovā "Latvijas Zelta talanti 2009", jo vēlas uzvarēt.

9. Reinis Reķis no Cēsīm pārsteigs visus, izpildot instrumentālu dziesmu dažādu sitamo instrumentu pavadībā. Puisis ir spēlējis arī dažādās grupās. Vislielākais sasniegums līdz šim ir bijusi piedalīšanās festivālā "Sinepes un Medus". Reiņa sapnis - uzstāties televīzijas šovā ar sitamajiem instrumentiem lielas auditorijas priekšā, ir piepildījies, piedaloties šovā "Latvijas Zelta talanti".

10. Zane Reiha no Auces sniegs modernā baleta paraugdemonstrējumu. Meitene dejo jau kopš bērnības, bet klasisko deju - baletu - apguvusi apmēram 2 gadu laikā. Meitenes lielākais sapnis ir nokļūt uz lielās skatuves, uzstājoties kopā ar profesionāliem mūziķiem un māksliniekiem.

Skaties šovu svētdien, plkst. 21:00 LNT kanālā un nosaki talantīgākos.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV