Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Ir noteikti trešā LNT šova „Latvijas Zelta talanti 2009” pusfinālisti

Zane Pētersone, 30.03.2009. 10:06 | komentāri (2)

Vakar, 29. martā, no Kurzemes pilsētas Kuldīgas, tiešraidē varējām vērot trešā šova „Latvijas Zelta talanti 2009” raidījumu, kurā tika demonstrēti desmit dažādi īpaši un pārsteidzoši priekšnesumi no visas Latvijas.
Ir noteikti trešā LNT šova „Latvijas Zelta talanti 2009” pusfinālisti

Šova „Latvijas Zelta talanti 2009” žūrija, kuras sastāvā bija dziedātāja Jolanta Gulbe, LNT laika ziņu moderators un raidījuma „Tautas balss” vadītājs Māris Grigalis un Dailes teātra aktieris Intars Rešetins, ar talantu novērtēja deviņus priekšnesumu izpildītājus. Žūrija nevienu zvaigzni nepiešķīra 21 gadus jaunajai Zanei Reihai no Auces, kura demonstrēja modernā baleta deju. Meitenei žūrija novēlēja turpināt attīstīt savu talantu, lai nākamgad viņa varētu ar to piedalīties šovā vēlreiz un startēt jau daudz profesionālākā līmenī! Līdz ar to pēc žūrijas vērtējuma 9 no 10 šova priekšnesumiem tika nodoti skatītāju vērtējumam. Pēc skatītāju balsojuma šova „Latvijas Zelta talanti 2009” pusfinālā piedalīsies 3 talantīgi dalībnieki:

Rūdolfs Ozols no Rīgas. Puisis savu talantu – ģitāras spēlēšanu, izkopj jau 5 gadus, cītīgi mācoties pie pasniedzējiem. Puisis ir ļoti mērķtiecīgs un apveltīts ar lielu gribasspēku. Pieteicās šovā "Latvijas Zelta talanti 2009", jo vēlas savu talantu parādīt plašākai publikai.

Dace Upīte no Smiltenes. Dace dzied jau kopš bērnības. Vislielākais sasniegums viņas dzīvē līdz šim ir bijusi piedalīšanās konkursā "Dziesma manai paaudzei". Dace sevi raksturo kā komunikablu un neatlaidīgu. Šovā "Latvijas Zelta talanti 2009" pieteicās, jo vēlas pārliecināties par sevi un parādīt savu talantu citiem.

Reinis Reķis no Cēsīm. Reinis ar savu talantu sācis nodarboties 11 gadu vecumā, spēlējot skolas ansamblī. Puisis ir spēlējis arī dažādās grupās. Mācījies Siguldas mūzikas skolā. Vislielākais sasniegums līdz šim ir bijusi piedalīšanās festivālā "Sinepes un Medus". Puiša sapnis - iespēja piedalīties televīzijā ar sitamajiem instrumentiem lielas auditorijas priekšā, ir piepildījies, piedaloties šovā "Latvijas Zelta talanti".

Jau šo svētdien, 5. aprīlī, plkst. 21:00 LNT kanālā skaties un nosaki talantīgākos ceturtā šova „Latvijas Zelta talanti 2009” dalībniekus. Šovs notiks tiešraidē no deviņu pakalnu pilsētas Talsiem!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV