Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

LNT dziesmotajā sacensībā „Mazo dziesmas Latvijai" uzvar Valērija Satibaldijeva

Zane Pētersone, 09.05.2011. 14:16 | komentāri (2)

Vakar vakarā, 8. maijā, tika noskaidrots LNT un apdrošināšanas sabiedrības BTA dziesmotās sacensības „Mazo dziesmas Latvijai" uzvarētājs! Pēc skatītāju balsojuma Superfinālā ar 5 962 balsīm par uzvarētāju un Latvijas cerību 2011 kļuva Valērija Satibaldijeva no Ludzas. Otro vietu ieguva Agate Albekeite no Skrīveriem, bet godpilno trešo vietu ieņēma Emīls Mangulis no Ogres.
LNT dziesmotajā sacensībā „Mazo dziesmas Latvijai" uzvar Valērija Satibaldijeva

Fināla raidījums bija ļoti emocionāls un aizkustinošs, jo visi deviņi dziesmotās sacensības dalībnieki bija īpaši gatavojušies, lai iepriecinātu skatītājus un paliktu ikviena atmiņā arī pēc sirsnīgā projekta. Mazie fināla tiešraidē uzstājās divās kārtās - pirmajā kārtā jaunus priekšnesumus bija sagatavojuši visi deviņi dalībnieki. Pirmajā kārtā tika ņemts vērā žūrijas kopvērtējums par visiem raidījumiem, apdrošināšanas sabiedrības BTA mājas lapas www.e-polise.lv balsojums, kā arī skatītāju telefonbalsojums tiešraides laikā. Vakar finālā žūrijā bija stingrā, bet korektā trijotne - komponists Mārtiņš Brauns un dziedātājas Olga Rajecka un Ance Krauze.

Dziesmotās sacensības „Mazo dziesmas Latvijai" superfinālā uzstājās Agate Albekeite no Skrīveriem, Valērija Satibaldijeva no Ludzas un Emīls Mangulis no Ogres. Ar lielu skatītāju balsu pārsvaru par „Mazo dziesmas Latvijai" uzvarētāju un galvenās balvas – ceļojumu uz Disnejlendu Parīzē visai ģimenei – ieguvēju kļuva Ludzas 2. pamatskolas 6. klases skolniece Valērija Satibaldijeva.

Domājot par mazo dziedātāju tālāku profesionālo izaugsmi un attīstību, interneta lapas www.e-polise.lv skatītāju simpātijai BTA pasniedza pārsteiguma balvu - iespēju ierakstīt, pēc savas izvēles, dziesmu profesionālā studijā, kura pēc tam tiks izplatīta Latvijas lielākajos medijos. Ar 20 193 balsīm šo balvu ieguva Valērija.

Sirsnīgi sveicam dziesmotās sacensības „Mazo dziesmas Latvijai" uzvarētāju!

Publicitātes foto, Valērija Satibaldijeva

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV