Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Jau šo svētdien dziesmotās sacensības „Mazo dziesmas Latvijai" lielais fināls

Zane Pētersone, 03.05.2011. 09:40

Telekompānijas LNT un apdrošināšanas sabiedrības BTA dziesmotās sacensības „Mazo dziesmas Latvijai" lielais fināls ir klāt! Jau šo svētdien, Māmiņdienā, plkst. 20:15 LNT kanāla tiešraidē mēs visi noskaidrosim, kurš uzvarēs un kļūs par Latvijas cerību 2011.
Jau šo svētdien dziesmotās sacensības „Mazo dziesmas Latvijai" lielais fināls

Dziesmotās sacensības „Mazo dziesmas Latvijai" deviņi dalībnieki desmit nedēļu garumā ir pārsteiguši ikvienu skatītāju ar skanīgām balsīm, īpašiem talantiem un degsmi sevi pierādīt! Ik svētdienas vakaru, pulcējot pie LNT ekrāniem tūkstošiem skatītāju, dalībnieki uz skatuves kāpuši un uzstājušies kopā ar savu ģimeni, klasesbiedriem un iemīļotām Latvijas mūzikas zvaigznēm, dziedājuši dziesmas no teātra izrādēm, izpildījuši pasaules un latviešu hītus, joku dziesmas, kā arī īpaši viņiem komponētas dziesmas.

Bet fināla raidījums būs ļoti emocionāls, patiess un sirsnīgs, jo mazie pirmo reizi uzstāsies televīzijas tiešraidē! Mazie finālā uzstāsies divās kārtās - pirmajā kārtā jaunus priekšnesumus būs sagatavojuši visi deviņi dalībnieki. Pirmajā kārtā tiks ņemts vērā žūrijas kopvērtējums par visiem raidījumiem, partnera BTA majaslapas www.e-polise.lv balsojums, kā arī skatītāju telefonbalsojums tiešraides laikā. Pēc visu deviņu dziesmu izskanēšanas notiks balsošana un trīs labākie dalībnieki uzstāsies superfinālā. Superfinālā dalībnieki izpildīs kādu reiz jau dziedātu dziesmu, bet, ļoti iespējams, pilnīgi jaunās skaņās un vēl līdz šim neredzētā interpretācijā! Kurš iegūs galveno balvu – ceļojumu uz sapņu Disnejlendu Parīzē? Skaties un balso par savu favorītu.

Finālā žūrijā būs stingrā, bet korektā trijotne - komponists Mārtiņš Brauns un dziedātājas Olga Rajecka un Ance Krauze.
BTA interneta lapā www.e-polise.lv skatītāji par savu simpātiju var balsot līdz 5. maija plkst. 24:00! Dalībnieku, kurš būs saņēmis visvairāk balsu, gaidīs patīkams pārsteigums no BTA.

Kurš uzvarēs un kļūs par Latvijas cerību 2011? To noteiksiet, jūs skatītāji!

Tiekamies LNT un BTA dziesmotajās sacensībās „Mazo dziesmas Latvijai"– jau šo svētdien, 8. maijā, plkst. 20:15 LNT kanāla tiešraidē, jo bērni ir mūsu svētība!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV