Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

"Izklausies redzēts" finālā iekļūst Ralfs Eilands, Agnese Rakovska, Samanta Tīna un Rihards Lepers

Easyget.lv, 28.04.2014. 11:57

Svētdien, 27.aprīlī, TV3 šova Izklausies redzēts pusfinālā uzvarēja Samanta Tīna, kura bija iejutusies Lorīnas tēlā un izpildīja dziesmu Euphoria. Jau nākamajā reizē šovā Izklausies redzēts gaidāms lielais fināls, kurā par uzvaru sacentīsies četri dalībnieki - Ralfs Eilands, Agnese Rakovska, Samanta Tīna un Rihards Lepers.
"Izklausies redzēts" finālā iekļūst Ralfs Eilands, Agnese Rakovska, Samanta Tīna un Rihards Lepers

Galerijas:

Visi četri dalībnieki deviņu Izklausies redzēts raidījumu kopsummā ir ieguvuši lielāko punktu skaitu, bet atlikušie četri dalībnieki uzstāsies kā viesi. Fināla reizē vienīgie Izklausies redzēts dalībnieku vērtētāji būs skatītāji, tāpēc ikviens aicināts aktīvi atbalstīt savu favorītu Brīvības svētku vakarā, 4.maijā 20:00 kanālā TV3!

Pusfinālā uzvar Samanta Tīna

Atskatoties uz TV3 šova Izklausies redzēts pusfinālu, 1.vietu un 48 punktus ieguva Samanta Tīna, kura iejutās Lorīnas tēlā un aizrāva ikvienu skatītāju ar dziesmu Euphoria. S.Tīna ieguva arī savus pirmos 500 eiro savam labdarības mērķim. Valdis Lūriņš par S.Tīnas priekšnesumu sacīja: „Es citēšu Dalailamas un Ralfa Eilanda sacīto Katra satikšanās ir dāvana. Man liekas, ka Samanta Tīna ir ļoti jauka dāvana šim šovam un tiem skatītājiem, kuri ir ieslēguši televizoru svētdienu vakaros.” Vakar 2.vietā ar 43 punktiem palika Roberto Meloni, kurš atdarināja divus māksliniekus vienlaikus Al Bano un Rominu Paueri, izpildot dziesmu Felicità. V.Lūriņš bija sajūsmā, sakot: „Pirmkārt, tu šajā šovā esi parādījies ka spožs šovmens. Otrkārt, kas attiecas uz šo priekšnesumu, tad varu pateikt, ka tas bija absolūti gaumīgi izturēts, par ko liels prieks!” Baiba Sipeniece-Gavare piebilda: „Tas kā tu atrisināji šo duetu, ir oriģināli, spoži un skaisti!”

3.vietā ar 40 punktiem vakar šovā Izklausies redzēts ierindojās Rihards Lepers, kurš bija iemiesojies Eduardā Hiļā jeb Misterā Trololo un dāvāja dziesmu Я очень рад, ведь я, наконец, возвращаюсь домой. Jānis Šipkēvics teica: „Es kaut kur lasīju, ka sievietes vidēji dienā smaidot 62 reizes un vīrieši 8 reizes. Es domāju, ka šajās trīs minūtēs, pilnīgi visi bija vienādi. Tu iekustināji arī slotas kātus, arī cilvēkus, kuri vispār nekad nesmaida. Starp citu, vai tu kādreiz vari nesmaidīt?”

Pusfinālā TV3 šovā Izklausies redzēts Ralfs Eilands pirmo reizi pārvērtās par sievieti – Dženisu Džoplinu, un izpildīja mākslinieces dziesmu Mercedes Benz/Cry Baby, par kuru ieguva 4.vietu un 40 punktus. Šajā reizē žūrijai bija pievienojusies arī Ieva Kerēvica, kura sacīja: „Paldies par priekšnesumu! Manuprāt, šī dziedātāja ir labākā, kurā tu varēji pārtapt. Tu esi uzķēris dziedāšanas manieri, to draivu, kad dzied uz augšējiem tembriem, uz kakla. Bail domāt, ko pēc gadiem tev tas prasīs, jo zinu, ka šis dziedāšanas veids rada lielu slodzi balsij. Katrā ziņu, tu esi ļoti talantīgs cilvēks, tik dziļi ieej tēlā, kas ir ļoti apbrīnojami!”

5.vietu un 33 punktus vakar TV3 šovā ieņēma Agnese Rakovska, kura iejutās grupas 4 Non Blondes solistes Lindas Perijas tēlā un izpildīja dziesmu What’s Up. Par A.Rakovskas priekšnesumu V.Lūriņš sacīja: „Kas attiecas uz priekšnesuma vieglumu, es domāju, ka Agnese tajā ir ieguldījusi lielu darbu. Linda Perija ir viena no dziedātājām, kura uz skatuves ir ļoti atbrīvota. Otra lieta, kas man patīk Agnesē, ir tas, ka viņa spēj pārņemt citu cilvēku domāšanu. Droši vien, ka televīzijas tuvplānā ir iespējams redzēt vēl vairāk, cik ļoti krāsaina ir viņas iekšējā pasaule. Es Agnesei nenovēlu bagātu vīru, bet lielisku komponistu, kas priekš viņas uzraksta nevis dziesmu, bet kaut ko vēl lielāku!”

Pusfinālā 6. un 7.vietu ar vienādu punktu skaitu – 27, dalīja Liene Griefāne un Olga Rajecka. L.Greifāne bija pārtapusi par Adeli, kura aizkustināja ikvienu ar dziesmu Someone Like You. B.Sipeniece– Gavare pēc priekšnesuma atzina: „Šī dziesma uzjundī atmiņās kaut ko tādu, ko esi patiesībā dziļi noglabājis sirdī un nemaz negribi, lai tik bieži par to atmiņas uzrodas. Bet tad, kad atmiņas uzjundī un vēl pie tam laba dziedātāja izpildījumā, beigās ir sajūta kā pēc kārtīgas noraudāšanās.”

O.Rajecka atdarināja Ekslu Rouzu no grupas Guns N' Roses. V.Lūriņš: „Tas ir pilnīgi vājprātīgs mākslinieks, kurš kustās kā mēnessērdzīgs, meklē savus pazudušos laika biedrus, kliedz Praviete! un sajūk prātā. Un tā tik vēl trūka, ka Olga Rajecka sajuktu prātā! Katrā ziņā, ir ļoti jauki, ka piedalījies šajā pasākumā, jo visi tevi ļoti mīl un es, protams, arī!”

TV3 šova Izklausies redzēts pusfinālā Daini Skuteli varēja ieraudzīt kā Džonu Lenonu, kurš izpildīja dziesmu Come Together, ar kuras ierindojās 8.vietā un ieguva 26 punktus. J.Sipkēvics: „Runāt par grupu The Beetles ir smagi, izpildīt un dziedāt viņus – tas ir vēl smagāk. Tu uzņēmies ārkārtīgi lielu drosmi, lai tas vispār notiktu. Man jāsaka, ka tu šovakar daudz līdzīgāk izskatījies, nekā izklausījies. Vēlos izteikt arī komplimentu, ka biji daudz līdzīgāks kā Pavaroti, Bočelli un izcils tu biji kā Ļeps. Tagad es redz,u no kurienes Ļeps ir aizguvis savu imidžu – no Džona Lenona caur tevi!”

Lielais fināls ir klāt!

Jau 4.maijā, kad visā Latvijā tiks atzīmēti Brīvības svētki, TV3 šovā Izklausies redzēts būs lielais fināls, kurā par galveno balvu – 5000 eiro no BIGBANK labdarības mērķu īstenošanai – sacentīsies četri dalībnieki. Tie četri Izklausies redzēts dalībnieki, kuri visa šova garumā ir ieguvuši lielāko punktu summu, ir R.Eilands, A.Rakovska, S.Tīna un R.Lepers, kuri sacentīsies ar savām atdarināšanas spējām. Savukārt pārējie četri dalībnieki – R.Meloni, O.Rajecka, D.Skutelis un L.Greifāne būs šova viesi, turklāt nevis vienkārši viesi, bet gan dueti. Fināla reizē gan finālisti, gan viesi paši izdomās, kādās pasaulslavenās mūzikas zvaigznēs viņi pārtaps, un vienīgie vērtētāji lielajā finālā būs skatītāji.

Skatieties šova Izklausies redzēts lielo finālu jau 4.maijā 20:00 kanālā TV3!

Foto: Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV