Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Rezultāti un prognozes Latvijas čempionāta spēlēs

Vita Ļebedeva, 15.01.2009. 11:25

Nedēļas nogalē komandu sagatavotība, gars un līdzjutēju atbalsts izšķirs rezultātu Latvijas atklātā hokeja čempionāta spēlēs.
Rezultāti un prognozes Latvijas čempionāta spēlēs

Sestdien, 17. janvārī, Daugavpils ledus hallē, plkst. 14:00, savās mājās spēlēs DHK „Latgale/Juniors” pret SK „LSPA/Rīga”. Daugavpils iedzīvotājiem būs jāatbalsta sava komanda, lai uzvarētu cīņā pret vienu no turnīra līderi.

Sestdien, 17. janvārī, „Ozo” ledus hallē, plkst. 13:00 ar spēkiem mērosies HK „Ozolnieki/MONARCH” un SK „Liepājas Metalurgs 2”. Hokeja klubam „Ozolnieki/MONARCH” būs īpaši jāpiepūlas, lai pārspētu Liepājas komandu un turpmāk cīnītos par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs.

Sestdien, 17. janvārī, ledus hallē „Daugava”, plkst. 17:30, un svētdien, 18. janvārī, plkst. 12:45 SK „Rīga 18” cīnīsies ar SC „Energija”. SK „Rīga 18” jau divas spēles pēc kārtas uzvar spēcīgās komandas, vērosim vai arī šoreiz izdosies gūt panākumus.

Jāpiebilst, ka šonedēļ notikušajās spēlēs SK „Liepājas Metalurgs 2” uzvarēja HS „Rīga/Prizma-Hanza” ar rezultātu 4:3. Savukārt DHK „Latgale/Juniors” piekāpās SK „LSPA/Rīga” ar rezultātu 8:1.

Hokeja līdzjutēju ievērībai: Latvijas Hokeja federācijas mājas lapā www.lhf.lv ir atrodama 2009. gada Latvijas atklātā čempionāta virslīgā plaša spēlētāju statistika: rezultatīvākie spēlētāji, labākie vārtu guvēji, labākie piespēlētāji, rezultatīvākie aizsargi un citi aktuālie dati.


» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV