Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Spriež par gatavību izslēgšanas spēlēm

Vita Ļebedeva, 28.01.2009. 16:58

Trešdien Latvijas Hokeja federācijas darbinieki un hokeja klubu pārstāvji sprieda par virslīgas čempionāta kvalitāti un izslēgšanas spēļu kalendāru.

Šodien, 28. janvārī Latvijas Hokeja federācijā (LHF) notika Latvijas atklātā čempionāta virslīgā direktorāta sēde. Virslīgas hokeja klubu pārstāvji sprieda par gatavību izslēgšanas spēlēm.

No š.g. 3. marta sāksies izslēgšanas spēles. Čempionāta ceturtdaļfināls norisināsies līdz divām uzvarām, pusfināls līdz trijām uzvarām un fināls līdz pat četrām uzvarām. LHF direktorāta sēdes pārstāvji šodien uzsvēra: „Izslēgšanas spēles sniegs īsto priekšstatu par Latvijas hokeja kvalitāti.”

Jāpiebilst, ka Latvijas hokeja līdzjutējiem būs iespēja skatīties Latvijas atklātā čempionāta virslīgā finālspēles ne tikai ledus arēnās, bet arī tiešraidēs Latvijas televīzijas 7. kanālā.

Šovakar, 28. janvārī, LSPA hallē, plkst. 18:00 spēlēs SK „LSPA/Rīga” pret HK „Ozolnieki/MONARCH”.
Sestdien, 31. janvārī, ledus hallē „Daugava”, plkst. 14:00 SK „Rīga 18” cīnīsies ar SK „LSPA/Rīga”. „Ozo” ledus hallē, plkst. 13:00 ar spēkiem mērosies HK „Ozolnieki/MONARCH” un DHK „Latgale/Juniors”. Liepājas ledus hallē, plkst. 13:00 spēlēs vieni no turnīra līderiem HK „CONCEPT” pret ledus saimniekiem SK „Liepājas Metalurgs 2”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV