Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

Latvijas U-18 izlasei viena uzvara un viens zaudējums

Vita Ļebedeva, 06.02.2009. 17:11 | komentāri (1)

Gatavojoties pasaules čempionātam, Latvijas U-18 hokeja izlase trešdien un ceturtdien spēlēja ar Baltkrievijas izlasi.


4. februārī, LSPA hallē, Latvijas U-18 izlase pagarinājumā uzvarēja Baltkrievijas izlasi ar rezultātu 3:2. Savukārt 5. februārī mūsējie zaudēja pēcspēles metienos ar rezultātu 2:3.

Izlases galvenais treneris Aleksandrs Kļiņišovs pēc spēlēm uzsvēra: „Pārbaudes spēles bija ļoti vērtīgas. Tās izkristalizēja patieso ainu sastāva vidū. Psiholoģiskais un vispārējs spēļu noskaņojums bija tieši tāds kā pasaules čempionātā. Paldies LHF prezidentam Kirovam Lipmanam par šo lielisko iespēju, pārbaudot spēkus ar Baltkrievijas izlasi.".

Pasaules čempionāts hokejā U-18 grupā sāksies 29. martā, Itālijā. Latvijas pretinieki būs Austrija, Dānija, Francija, Itālija un Japāna.

Latvijas U-18 hokeja izlases kandidāti: Toms Broks, Jānis Kalniņš, Edgars Dīķis, Mārtiņš Porejs, Mārtiņš Jakovļevs, Ēriks Ševčenko, Gļebs Rogoza, Raimonds Tūbelis, Romāns Ševčenko, Māris Bičevskis, Juris Upītis, Elvijs Biezais, Bruno Zabis, Artūrs Mickevičs, Nils Semjonovs, Dāvis Paipa, Egils Kalns, Edgars Āboliņš, Miks Lipsbergs, Rolands Vīgners, Ralfs Freibergs, Kristiāns Pelšs, Ņikita Koļesņikovs, Dāvis Straupe, Māris Diļevka.

 

 

 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV