Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Šonedēļ noslēdzas „Schenker” līga pamatturnīrs

LVF, 13.02.2009. 12:13

Šajā nedēļas nogalē ar sešām „Schenker” volejbola līgas otrā apļa spēlēm noslēgsies Baltijas apvienotās volejbola līgas pamatturnīrs. Pēc šīs nedēļas nogales spēlēm kļūs zināmas visas astoņas komandas, kuras jau februāra beigās uzsāks cīņu „play-off” turnīrā.

14. un 15. februārī notiks sešas pēdējās „Schenker” līgas pamatturnīra spēles. Piecas no tām risināsies Latvijas volejbola laukumos, bet viena Igaunijā. Sestdien pa vienai spēlei risināsies Rīgā, Kuldīgā, Cēsīs un Daugavpilī. Turnīra tabulas kontekstā svarīga būs spēle Cēsīs, kur vietējiem „Cēsu Alus” volejbolistiem, lai saglabātu cerības uz iekļūšanu labāko astoņu komandu pulkā, jāspēj uzvarēt „Aeroc Rakvere” komandu. Tāpat daudzi volejbola draugi nedēļas nogalē dosies uz Kuldīgas Sporta centru, kur šķēpus krustos šī brīža abas spēcīgākās Latvijas komandas – „ELVI / Kuldīga” un VK „Rīga / Lāse-R”. Šai spēlei bija jānotiek Rīgā, bet abām komandām vienojoties tā tiks izspēlēta Kuldīgā. Sestdien ASK zālē pie vietējiem „Armijas” VK volejbolistiem viesosies „Flamingo Volley” klubs no Viļņas. Atcerēsimies, ka pirmā apļa spēlē „armijnieki” cieta nepatīkamu zaudējumu, šoreiz nepieciešams revanšs.

Svētdien ar pēdējām divām līgas otrā apļa spēlēm noslēgsies „Schenker” līgas pamatturnīrs. Pēc šīm divām spēlēm, kas risināsies Cēsīs un Tartu arī kļūs zināms galīgais vietu sadalījums pēc līgas pamatturnīra spēlēm. Lai nodrošinātu vietu „play-off” turnīrā „Cēsu Alus” komandai divās dienās jāspēj izcīnīt otrā uzvara (ja, protams, zaudējums netiks piedzīvots jau sestdien) un jācer, ka viņu vienīgie pretinieki cīņā par astoto vietu nespēs izcīnīt punktus pret līgas līdervienību „Tartu Pere leib”.

„Schenker” līgas pamatturnīra pēdējās spēles:
14.02.09    Cēsis    School No2 SH    18:00    Cēsu Alus    Aeroc Rakvere
14.02.09    Rīga    NBS SC    18:00    Armijas VK    Flamingo Volley Vilnius
14.02.09    Daugavpils    Daugavpils SS    16:00    Ezerzeme-DU    VK Biolars/Ozolnieki
15.02.09    Cēsis    Sporta Komplekss    16:00    Cēsu Alus    Pärnu VK
14.02.09    Kuldīga    Kuldīga SC    16:00    Rīga/Lāse-R    SK Elvi/Kuldīga
15.02.09    Tartu    A.LeCoq Sport    17.00    Tartu Pere Leib    TTÜ

Vairāk informācijas: www.volejbols.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV