Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Atvērts jauns Latvijas rallija portāls

Jūlija Stradina, 13.02.2009. 14:29

Izdevniecība SK Latvia paziņo, ka tīmeklī sācis darboties jauns ilustrēts portāls www.rallylv.com.
Atvērts jauns Latvijas rallija portāls

Pieņemot, ka visi rallija fani ir tehniski zinoši un attīstīti cilvēki, žurnāla RallyLV veidotāji izstrādāja jaunu projektu – interaktīvu rallija portālu, kurā visi rallija cienītāji var bez maksas lasīt žurnālu un lejupielādēt to digitālā formātā. Kā īpašs bonuss rallija mīļotājiem tiek piedāvāti rallija skatāmāko vietu GPS navigācijas punkti. Šobrīd tas ir unikāls izgudrojums, kāds vēl nekad nav bijis realizēts. Šī iespēja palīdz viegli atrast sev interesantāko skatupunktu, pat atrodoties dziļi mežā.

Spriežot pēc pirmo trīs dienu rezultātiem, portāla www.rallylv.com rallija SARMA kartes lejupielādējuši vairāk nekā 3000 cilvēku, kas ir ļoti labs rādītājs.

Neskatoties uz jauno formātu, digitālajā žurnālā ir saglabātās tradicionālās tēmas un sadaļas – pasaules rallija čempionāta apskats, reportāža no Latvijas čempionāta posmiem, kopvērtējumi, un, kas vissvarīgākais Latvijas rallija skatītājiem – rallija trases karte un ātrumposmu apraksti, kas tradicionāli ekskluzīvi pieejami tikai žurnālā RallyLV.

Žurnāla RallyLV un portāla www.rallylv.com galvenā redaktore Līga Stirna uzskata: “Portālā www.rallylv.com plānots publicēt aktuālākās ziņas ne tikai par pasaules, bet arī Baltijas un Skandināvijas valstu sacensībām, kā arī vienuviet apkopoti čempionātu kopvērtējumi, fanu atribūtikas piedāvājumi, fotogalerijas un forums. Ņemot vērā to, cik veiksmīgi beigsies mūsu projekts ar žurnāla digitālajam pārvērtībām rallijā SARMA, mēs izvērtēsim tālāko drukātā žurnāla nepieciešamību.”

Par SK Latvia:

SK Latvia ir starptautiskas mediju grupas meitas uzņēmums, kas darbojas Latvijā, Lietuvā, Ukrainā un Krievijā un kopā izdod 50 dažādu žurnālu, kā arī uztur 20 interneta portālu. Latvijā izdevniecība SK Latvia izlaiž tādus žurnālus kā NEXT, Men’s Gadgets, RigaNOW! un citi. Februāra sākumā  tīmeklī jau sāka darboties jauns Izdevniecības SK Latvia digitāls projekts – portāls ārzemju tūristiem www.bestriga.com.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV