Ceturtdiena, 02.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds;

LTV7 uzsāk “Dinamo Rīga” mājas spēļu tiešraižu demonstrēšanu internetā

LTV Sabiedrisko attiecību nodaļa, 20.02.2009. 15:10

No šodienas, 20. februāra, LTV7 testa režīmā uzsāk visu hokeja kluba “Dinamo Rīga” mājas spēļu tiešraižu demonstrēšanu internetā. Šādu iespēju LTV7 saviem skatītājiem nodrošinās sadarbībā ar sabiedrību Tilde.

„Esam gandarīti, ka sadarbībā ar sabiedrību Tilde Latvijas hokeja līdzjutējiem tiks sniegta iespēja sekot līdzi spraigākajām Kontinentālās hokeja līgas sezonas beigu spēlēm arī internetā - LTV7 mājas lapā: www.ltv7.lv un hokeja kluba „Dinamo Rīga” mājas lapā: www.dinamoriga.eu. Jo īpaši svarīgi tas ir apstākļos, kad Latvijas Televīzija strādā krīzes budžeta režīmā un saviem skatītājiem daudz mazāk var piedāvāt interesantus jaunumus,” uzsver LTV7 direktors Mārtiņš Rinčs.

Savukārt ārvalstu hokeja līdzjutēji spēles varēs vērot Kontinentālās Hokeja līgas oficiālajā mājas lapā www.khl.ru.

Par LTV un Tildes radīto iespēju pateicīga ir arī pati „Dinamo Rīga” komanda. „Latvijas Televīzija un Tilde mums sagādājušas ērtības, kas daudziem sporta cienītājiem 21. gadsimtā šķiet jau ierasta lieta. Hokeja klubs „Dinamo Rīga” vēlas sniegt saviem faniem arvien lielāku servisu, tāpēc ceram, ka jau nākamajā sezonā hokeja spēļu skatīšanos hokeja kluba „Dinamo Rīga” interneta mājas lapā ieviesīsim kā regulāru un pastāvīgu iespēju,” stāsta „Dinamo Rīga” Mārketinga direktors Mārtiņš Kalniņš.

Sabiedrības Tilde translāciju tiešraidē vadītājs Eduards Kampe: „Internets jau sen ir iekarojis mūsdienu cilvēku uzticību, liekot tam aizstāt tradicionālos izziņas avotus un mainīt ikdienas paradumus. Translācijas internetā ir ērts, pieejams un ekonomiski izdevīgs veids, kā skatītāji operatīvi varēs sekot līdzi Kontinentālās hokeju līgas sezonas beigu spēlēm.”

Tuvākās "Rīgas Dinamo" spēles, kas tiks rādītas LTV7 ēterā un internetā notiks šodien, 20. februārī, plkst. 19.20 un 21. februārī plkst. 16.50 pret Novosibirskas "Sibirj", 23. februārī plkst. 19.20 pret Novokuzņeckas "Metalurg", 25. februārī pret Habarovskas "Amur" un regulāro sezonu mūsu hokejisti noslēgs 26. februārī 19.20 ar spēli pret Habarovskas "Amur".

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV