Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

"Schenker" līgas labākais spēlētājs februārī – Raimonds Vilmanis

LVF, 02.03.2009. 13:22

Par "Schenker" volejbola līgas februāra mēneša labāko spēlētāju kļuvis VK "Biolars / Ozolnieki" pirmā tempa uzbrucējs Raimonds Vilmanis. Viens no Ozolnieku kluba līderiem pa labāko tika atzīts arī oktobra mēnesī.

VK „Biolars / Ozolnieki” Baltijas apvienotās „Schenker” volejbola līgas pamatturnīra beigu daļu aizvadīja ļoti veiksmīgi un liels nopelns tajā ir vienam no pieredzējušākajiem Ozolnieku kluba spēlētājiem Raimondam Vilmanim.

Ozolnieku kluba līderis Raimonds Vilmanis februārī sasniedzis labāko +/- koeficientu – plus 44 un bijis labākais spēlējot blokā – 18 punkti ar bloku. Uzbrūkot ar 47,5 procentu efektivitāti spēlētājs kopā guvis 56 punktus, kas ir astotais labākais rādītājs visā līgā. Jau ziņojām, ka Vilmanis par labāko tika atzīts arī oktobra mēnesī.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Baltijas apvienotās volejbola līgas 1/4 finālā Raimonds Vilmanis palīdzēja sevis pārstāvētajai komandai sērijā līdz divām uzvarām apspēlēt SK „ELVI / Kuldīga”. Tādejādi Ozolnieku klubs pēc ilgāka laika perioda nodrošināja vietu līgas „Final Four” turnīrā, kas 7. un 8. martā risināsies Igaunijas pilsētā Tartu.

Labākais spēlētājs noteikts pēc Igaunijas volejbola federācijas statistiķa apkopotajiem datiem.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV