Piektdiena, 03.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Uvis, Gints;

Aleksejs Saramotnis uzsācis sezonu

Rolands Japiņš, 03.03.2009. 12:24 | komentāri (1)

Sezonas sākumu veiksmīgi uzsācis bijušais ”Rietumu Banka-Rīga” braucējs Aleksejs Saramotins. Dānijas komandā ”Team Designa Kokken” A.Saramotins debitēja Francijā notiekošajās daudzdienas sacensībās Les 3 Jours de Vaucluse, Fra (2.2), kuras norisinājās no 27. februāra līdz 1. martam.
Aleksejs Saramotnis uzsācis sezonu

Sacensības norisinājās kalnainā Francijas apvidū, sportistiem vajadzēja veikt trīs etapus, attiecīgi 164 km, 180 km un 165 km, kuros A.Saramotins ieguva 8. 11. un 6 vietu. Kopvērtējumā Saramotins palika 7. vietā.

Aleksejs Saramotins izsakās par sacensību gaitu: ” Šīs man bija pirmā sagatavošanās daudzdiena. Īpaši par vietām necīnījos, braucu treniņ režīmā, bet pāris UCI punktus tomēr nopelnīju. Visi etapi bija kalnaini, kā jau pavasarī ātrums sacensības bija liels. Esmu iepazinis komandas biedrus un sapratis komandas spēku, varu to salīdzināt Agritubel (franču Pro Continental Team)”.

Nākamais starts A.Saramotinam paredzēts svētdien viendienas sacensībās Francijā 08.03.2009 Grand Prix de la Ville de Lillers Souvenir Bruno Comini (2.1).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV