Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Pārsteiguma uzvara un medaļas

Vita Ļebedeva, 09.03.2009. 15:56

8. martā Latvijas čempionāta virslīgas pusfinālā pārsteigumu sagādāja DHK „Latgale”. Komanda pēc spēles metienos pārspēja SK „Liepājas Metalurgs” ar rezultātu 3:2. Par labāko uzvarētāja komandas spēlētāju atzīts uzbrucējs Donatas Kumeļiauskas, bet zaudētāju komandā – uzbrucējs Valērijs Fiļimonovs.
Pārsteiguma uzvara un medaļas

9. marta vakarā, plkst. 18:30, „Inbox.lv” ledus hallē norisināsies otrā pusfināla spēle. Spēkiem mērosies „Rīga 2000” ar HK „ASK / Ogre”. Spēles gaitu ir iespējams vērot arī on-line režīmā Latvijas Hokeja federācijas mājas lapā www.lhf.lv .

Kamēr profesionāļi cīnās par čempiona kausu, mazie hokejisti jau sadalīja medaļas. 8.martā notika Orbit Bērnu un jaunatnes meistarsacīkšu finālspēles. Pirmo vietu ieguva „Prizma/Pārdaugava 99”, otrajā vietā ierindojās „Rīgas HSSS”, bronzas medaļas izcīnīja HS „Rīga 99”. Komandu sveikšana notiks Latvijas valstsvienības pārbaudes spēlē ar Vāciju, š.g. 3. aprīlī „Arēna Rīga”.

Atgādinām, Latvijas valstsvienība drīzumā sanāks kopā, lai sāktu gatavoties startam pasaules čempionātā. 3., 4., 10., 11., 16. un 17. aprīlī, „Arēna Rīga” mūsējie, savās mājās, uzņems Vācijas, Francijas un Slovākijas valstsvienību.

Vēl tikai šonedēļ SIA „Biļešu Serviss” tirdzniecības vietās un interneta veikalā www.bilesuserviss.lv ir iespēja iegādāties ieejas biļetes uz visām sešām spēlēm komplektā par piecu cenu.
 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV