Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

LTV7 raidījumā "Sporta studija" šovakar viesosies „Dinamo Rīga” hokejisti

Ieviņa Ancena, 10.03.2009. 13:42 | komentāri (1)

Šovakar, 10. martā, plkst. 21:35 LTV7 raidījumā „Sporta studija” tiks pielikts punkts „Dinamo Rīga” aizvadītajai hokeja sezonai KHL līgā. Tāpēc raidījums būs mazliet garāks un arī neierastāks, jo tajā ciemosies gan vairāki hokejisti, gan līdzjutēji!
LTV7 raidījumā "Sporta studija" šovakar viesosies „Dinamo Rīga” hokejisti

Piedalīšanos "Sporta studijas" tiešraidē jau apstiprinājuši Sergejs Naumovs, Ģirts Ankipāns un Marks Hartigans, tiek gaidīti arī Martins Pruseks un Kristaps Sotnieks. Tikko kā spēlētāji tikušies ar komandas vadību, akcionāriem un arī pagātnes labākajiem hokejistiem. Daļēji jau zināms, kuri no mūsu leģionāriem paliks komandā arī jaunajā sezonā, bet kuri dosies prom. Tāpat skaidrs, ko nozīmē spēlēt ar labākajām Krievijas komandām.

Tāpat raidījumā „Sporta studijā” tiks pārrunāta gan regulārā KHL sezona, gan izslēgšanas spēles, arī sadzīve, spēļu atmosfēra, attiecības ar medijiem un līdzjutējiem. Jautājumus hokejistiem tiešraidē varēs uzdot ne tikai skatītāji, bet arī uzticamākie fani: raidījumā tiks pārstāvēts „Dinamo Rīga” fanu klubs, kā arī "Namejs", turklāt studijā ciemosies arī zinošākie portāla „e-sports” eksperti.

Jau šobrīd skatītāji tiek aicināti savus jautājumus studijas viesiem - pieciem hokejistiem – uzdot elektroniski pa e-pastu studija@ltv.lv. Tiešraides laikā darbosies arī studijas tālrunis: 67200449.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV