Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Lipmans arī turpmāk vadīs Latvijas hokeju

Vita Ļebedeva, 21.03.2009. 15:02

Vakar, 20. martā, viesnīcā „Islande” notika gadskārtējais Latvijas Hokeja federācijas (LHF) kongress, kura darba gaitā notika LHF izpildinstitūciju vēlēšanas, tika uzņemti jaunie LHF biedri un biedru kandidāti, akceptēts LHF prezidenta Kirova Lipmana atskaites ziņojums, kā arī finanšu atskaite par aizvadīto gadu.
Lipmans arī turpmāk vadīs Latvijas hokeju

LHF prezidents Kirovs Lipmans sniedza kongresa delegātiem atskaiti par padarīto aizvadītajā laika periodā. Atskaites ziņojumā visi klātesošie tika iepazīstināti ar LHF paveikto 2008/2009. gada sezonā no organizatoriskā un sportiskā viedokļa. Kā vienu no svarīgākajām problēmām K. Lipmans izcēla treneru izglītības jautājumu, kas pēdējā laikā kļuvis ļoti aktuāls, par ko ir nopietni jādomā nākotnē.

LHF kongresa delegāti tika iepazīstināti ar finanšu atskaiti par 2008. gadu. Visi LHF kongresa dalībnieki vienbalsīgi apstiprināja atskaites ziņojumu un finanšu atskaiti.

Gadskārtējā kongresā notika biedrības „Latvijas Hokeja federācija” valdes priekšsēdētāja pārvēlēšana. Tika izvirzīti divi kandidāti: Kirovs Lipmans un Viesturs Koziols. Tikai četri biedri nobalsoja par V. Koziola kandidatūru, par K. Lipmanu balsoja 28 balsstiesīgie biedri. Līdz ar to turpmākos četrus gadus LHF turpinās vadīt Kirovs Lipmans.

„Paldies, ka šodien uzticējāt man arī turpmāk vadīt Latvijas hokeju. Es turpināšu cītīgi strādāt, lai hokejs plauktu Latvijā un nestu vārdu pasaulē” – pēc pārvēlēšanas uzsvēra K. Lipmans.

Par LHF valdes locekļiem tika ievēlēti Guntis Ulmanis, Mareks Segliņš, Helmuts Balderis, Valentīns Bļugers, Andris Deniņš un Imants Rākins.

Kongresa delegāti par LHF valdes locekļu kandidātiem apstiprināja Aigaru Kalvīti, Jāni Kaverski un Irīnu Pīgozni.

Par jauno LHF biedru kļuva  A/S „Dinamo Rīga”.


» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV