Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Latvijas U-18 izlases sastāvs pasaules čempionātam Itālijā

Vita Ļebedeva, 25.03.2009. 12:43 | komentāri (1)

25. marta rītā Latvijas U-18 hokeja izlases galvenais treneris Aleksandrs Kļiņišovs nosauca komandas sastāvu, puišus, kuri jau sestdien, 28. martā lidos uz pasaules čempionātu Itālijā.
Latvijas U-18 izlases sastāvs pasaules čempionātam Itālijā

Latvijas U-18 izlases sastāvs: Toms Broks, Jānis Kalniņš, Edgars Dīķis, Mārtiņš Porejs, Ralfs Freibergs, Kristers Freibergs, Gļebs Rogoza, Rolands Gritāns, Kārlis Kalvītis, Ņikita Koļesņikovs, Elvis Biezais, Māris Bičevskis, Rolands Vīgners, Juris Upītis, Ronalds Ķēniņš, Nils Semjonovs, Egils Kalns, Kristians Pelšs, Edgars Āboliņš, Vladislavs Dobreņkijs, Edijs Leitāns, Artūrs Mickevičs.

Latvijas U-18 izlases mērķis pasaules čempionātā, Aleksandra Kļiņišova un Vladimira Kupļinova vadībā, ir iegūt pirmo vietu un iekļūt pasaules jauniešu hokeja elitē.

29. martā Latvija mērosies spēkiem ar Itāliju, 30. martā ar Japānu, 1. aprīlī ar Austriju, 2. aprīlī ar Franciju un 4. aprīlī ar Dāniju.

Atgādinām, ka divas nedēļas, Ozolniekos, „Ozo” ledus hallē komanda aktīvi gatavojās pasaules čempionātam. 21. un 22. martā, Polijā izlase aizvadīja pārbaudes spēles ar Polijas U-18 izlasi. Pirmajā dienā mūsējie piekāpās ar 5:4, bet svētdien komanda revanšējās ar 6:2.

Veiksmi komandai čempionātā! Atbalstīsim savējos!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV