Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Latvijas U-18 izlase sagrāva Japānas izlasi ar 5:2

Vita Ļebedeva, 31.03.2009. 09:29

30. martā, pasaules čempionātā Itālijā Latvijas U-18 hokeja izlase sagrāva Japānas izlasi ar rezultātu 5:2 (1:0; 3:0; 1:2).

Vārtus Latvijas labā guva Egīls Kalns (SK „Liepājas Metalurgs”), Edijs Leitāns (Iserlohner Roosters, Vācija), Juris Upītis (SK „LSPA/Rīga”), Nils Semjonovs (SK „Liepājas Metalurgs”) un Vladislavs Dobreņkijs (MODO, Zviedrija).

Latvijas vārtus visas spēles garumā sargāja Toms Broks (SK „LSPA/Rīga”), kura arī atzina par spēles labāko spēlētāju.

Latvijas U-18 hokeja izlases galvenais treneris Aleksandrs Kļiņišovs pēc spēles atzina: „Pirmajos divos periodos komanda perfekti izpildīja uzdevumu, tomēr trešajā periodā puiši atslāba, tāpēc spēles galarezultāts ir 5:2. Kopumā komandā šovakar valda prieka noskaņojums, tomēr saprotam, ka cīņa par pirmo vietu vēl tikai priekšā.”.

Nākamā Latvijas U-18 izlases spēle notiks 1. aprīlī plkst. 18:00 ar Austrijas izlasi. Šajā čempionātā austrieši ir vinnējuši Japānu un Franciju ar vienādu rezultātu 6:5.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV