Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Tuvojas pārbaudes spēles ar Franciju

Vita Ļebedeva, 08.04.2009. 14:05

Lieldienu brīvdienās 10. un 11. aprīlī, plkst. 17:00, „Arēnā Rīga” notiks pārbaudes spēles ar Francijas valstsvienību.

Komanda Rīgā ieradīsies 9. aprīlī ar reisu no Helsinkiem, plkst. 17:05. No lidostas franči dosies uz treniņu „Arēnā Rīga”.

Francijas valstsvienības treneri Dave Henderson un Pierre Pousse Rīgā pārbaudīs paplašinātu sastāvu – 29 spēlētājus, daži, no kuriem spēlē Dānijā, Somijā, Šveicē un citās valstīs.

Francija pasaules rangā ieņem 14. vietu, bet Latvija 11. vietu.

Aicinām hokeja līdzjutējus atbalstīt Latvijas komandu, 10. un 11. aprīlī „Arēnā Rīgā”. Biļetes var iegādāties SIA “BIĻEŠU SERVISS” tirdzniecības vietās un interneta veikalā www.bilesuserviss.lv. Biļešu cenu 12 Ls, 9 Ls un 6 Ls.

LHF ģenerālsponsors: Swedbank. Sponsori: Aldaris, Grindeks, Latvijas valsts meži, LR Izglītības un zinātnes ministrija, Latvijas Olimpiskā komiteja. Atbalstītāji: Orbit, Venden, Balticums Apdrošināšana, Lufthansa, Sports Lukss, City Sport, Xerox CRC, Ekokosmētika, Dzintars. Informatīvie atbalstītāji: LTV7, LNT, TVNET, eSports.lv, LETA, Draugiem.lv, SWH, SWH+, Pixel Park.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV