Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Notiks orientēšanās sprinta sacensības "Lieldienu balvu 2009"

orientesanas.lv, 09.04.2009. 09:40

Jau tradicionāli Lieldienu pirmdienā, šogad 13. aprīlī, orientēšanās sporta klubs „MONA” aicina interesentus uz orientēšanās sprinta sacensībām "Lieldienu balva 2009" Grīziņkalna apkārtnē. Sacensību centrs būs pie Daugavas stadiona, Augšielā 1.

"Lieldienu balva" ir orientēšanās sacensības sprinta distancē jeb parkorientēšanās, kas katru gadu tiek organizētas Rīgas pilsētā un tās parkos. Sprinta distance pilsētā un tās parkos  ir viens no vieglākajiem veidiem, kā iepazīties ar šo sportu. Tāpēc organizatori aicina ne tikai sportistus, bet arī visus interesentus, jo ir izveidotas grupas, kurās var startēt ikviens – piemēram,  „Tautas klase” ir orientēšanās pastaiga bez laika kontroles. Šogad ir arī jauninājums - „Atklātā grupa” jeb tā saucamais „”Magnēta tipa starts” (pavēles distance bez iepriekšējas pieteikšanās).

Pasākuma programma:

Elites grupām un Vecuma grupām
9:30-11:00    Dalībnieku ierašanās, reģistrācija (pirms starta dalībnieki drīkst atrasties vienīgi sacensību centrā vai iesildīšanās zonā).
11:30-13:00    Starts izlozes secībā
13:30             Uzvarētāju apbalvošana

Atklātajai grupai un Tautas klasei
11:00-13:00    Dalībnieku pieteikšanās, reģistrācija un instruktāža
11:30-13:00    Došanās distancē
11:45-13:30    Finišs

Rīdziniekiem šī būs lieliska iespēja gan pavērot, kā sacenšas sportisti, gan arī pašiem iepazīties ar orientēšanās sportu un sameklēt Grīziņkalna apkārtnē izvietotos kontrolpunktus. Sacensību centrā no plkst. 11.00 līdz 13.00 interesentus gaidīs sacensību organizatori, kas pastāstīs par orientēšanās sportu un sacensību gaitu. Ikviens varēs saņemt sacensību karti ar iezīmētiem kontrolpunktiem un veikt vienkāršu orientēšanās distanci pastaigas veidā bez laika kontroles.

„Lieldienu balvu 2009” rīko orientēšanās klubs "Mona" kopā ar Latvijas Orientēšanās federāciju un Rīgas Domi, un plašāka informācija ir publicēta organizatoru mājas lapā internetā: http://www.mona.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV