Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Slovākijas valstsvienība Latvijā ieradīsies trešdien

Vita Ļebedeva, 14.04.2009. 12:46

15. aprīlī, plkst. 12:55 no Frankfurtes, Rīgā ieradīsies Slovākijas valstsvienība hokejā.

16. un 17. aprīlī, „Arēnā Rīga” Latvijas valstsvienība tiekoties ar Slovākiju, aizvadīs pēdējās pārbaudes spēles pirms pasaules čempionāta Šveicē.

Slovākijas valstsvienības galvenais treneris Filc Jan uz Rīgu ved 23 pamatsastāva hokejistus, vairāki no kuriem šosezon spēlējuši Kontinentālajā hokeja līgā. Latvijas līdzjutējiem pazīstamākais ir Marcel Hossa, kurš līdzās mūsu hokejistiem spēlēja „Dinamo Rīga”.

Aicinām hokeja līdzjutējus atbalstīt Latvijas komandu. Biļetes uz spēlēm var iegādāties SIA “BIĻEŠU SERVISS” tirdzniecības vietās un interneta veikalā www.bilesuserviss.lv. Biļešu cenu 12 Ls, 9 Ls un 6 Ls.

LHF ģenerālsponsors: Swedbank. Sponsori: Aldaris, Grindeks, Latvijas valsts meži, LR Izglītības un zinātnes ministrija, Latvijas Olimpiskā komiteja. Atbalstītāji: Orbit, Venden, Balticums Apdrošināšana, Lufthansa, Sports Lukss, City Sport, Xerox CRC, Ekokosmētika, Dzintars. Informatīvie atbalstītāji: LTV7, LNT, TVNET, eSports.lv, LETA, Draugiem.lv, SWH, SWH+, Pixel Park.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV