Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

LMT aicina hokeja fanus uzstādīt nebijušu rekordu hokeja laukumā

Daiga Holma, 15.04.2009. 15:01 | komentāri (1)

Šo piektdien, 17. aprīlī, plkst. 22.00 ikviens Latvijas hokeja fans, ņemot līdzi ģimeni, radus un draugus, tiek aicināts doties uz „Arēna Rīga” un kopīgiem spēkiem uzstādīt rekordu „Cik hokeja fanu var ietilpt hokeja laukumā?”. Unikālo pasākumu iniciē un atbalsta Latvijas Mobilais Telefons.

Ikvienam ir zināms, ka hokejā vairāk par 12 spēlētājiem uz laukuma ir pārāk daudz, taču pagaidām nav zināms, cik fanu var ietilpt hokeja laukumā. Latvijas Mobilā Telefona prezidents Juris Binde: „Latvijas hokeja faniem ir lielākās sirdis pasaulē, un viņu radītās emocijas atbalsojas tālu pāri hokeja laukuma bortiem. Mēs aicinām visus hokeja fanus piektdienas vakarā atnākt uz „Arēna Rīga”, uzkāpt uz ledus un pašam kļūt par jaunā rekorda dalībnieku. Mēs lepojamies, ka esam šī pasākuma iniciatori, un ticam, ka rekords izdosies.”

Rekorda norisi vadīs pazīstamais sporta pasākumu vadītājs Ēriks Loks un pieredzējušais sporta komentētājs Anatolijs Kreipāns. Rekorda norisei tiks nodrošināta tiešraide LTV7 un īpaši izveidotā mājaslapā www.latvijasrekordi.lv, kurā tiks apkopota visa informācija par un ap rekordu.

Visi rekorda dalībnieki kā piemiņas veltes saņems īpaši šim notikumam radītas nozīmītes.
 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV