Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Notiks iAuto tūrisma rallija kausa II posms

Inese Postnaja, 16.04.2009. 17:35

25.aprīlī Baldones un Bauskas pusē notiks "iAuto tūrisma rallija kausa" šā gada II posms - "Carsound Pavasaris 2009". Sacensību programmā - gan braucieni ar rallija elementiem, gan orientēšanās, gan papildsacensības.

Piedalīties var ar jebkuru vieglo automobili. Ekipāža sastāv no vismaz diviem dalībniekiem, bet ne vairāk kā pieļauj drošības jostas automobilī. Pirms starta tiks pārbaudītas vairākas lietas - avārijas trijstūris, ugunsdzēšamais aparāts, kā arī aptieciņas esamība. Avārijas trijstūrim jābūt tādā stāvoklī, lai minūtes laikā to varētu uzstādīt. Ugunsdzēšamajam aparātam jābūt derīgam realizācijas termiņam.

Dalībniekiem būs jāveic 6 braucienu posmi pa organizatoru noteiktu maršrutu pa vispārējās koplietošanas ceļiem. Divi no tiem būs sinhronā braukšana - veikt otro posmu tieši tik ātri, cik pirmajā reizē.
 
Pēc braucieniem notiks nelielas, bet interesantas papildsacensības. Un visbeidzot vakarā - orientēšanās brauciens - pēc izsniegtas kartes atrast orientēšanās punktus un atzīmēties tajos nofotografējoties.

Pirms sacensībām notiks dalībnieku sapulce, kurā tiks paskaidrots, kā viss norisināsies.

Sacensību starts un finišs atradīsies Baldones apkārtnē. Dienas distances garums - 150km, bet vakarā - 120-180km.

Dažas dienas pirms sacensībām www.iauto.lv tiks publicēta braucienu maršruta karte un leģenda bez orientieriem, lai dalībniekiem būtu iespējams jau mājās sagatavot vidējo ātrumu aprēķinus.

Dalības maksa vienai ekipāžai līdz 19.aprīlim - 40Ls, bet vēlāk - 55Ls.

Komandu (2-3 ekipāžas) reģistrācija - 25Ls par sezonu.


Reģistrācija un papildus informācija atrodama www.iauto.lv sadaļā “iAuto tūrisma rallija kauss”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV