Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Viss ir sagatavots hokeja fanu rekordam

Daiga Holma, 17.04.2009. 14:29

Atgādinām, ka šovakar plkst. 22.00 ikviens Latvijas hokeja fans, ņemot līdzi ģimeni, radus un draugus, tiek aicināts doties uz „Arēna Rīga” un kopīgiem spēkiem uzstādīt rekordu „Cik hokeja fanu var ietilpt hokeja laukumā?”.

Dalībnieku interese ir liela, pasākumā bez maksas var piedalīties jebkurš, arī piesakoties par rekorda dalībnieku mājaslapā www.latvijasrekordi.lv. Rekorda fiksēšana notiks, saskaitot visus arēnā ienākošos hokeja fanus. Skaitīšanas procesu un rezultāta apkopošanu uzraudzīs īpaši izveidots Latvijas Hokeja fanu rekorda sekretariāts. Pulcēšanās laikā uz ekrāniem arēnā būs iespējams sekot līdzi agrāko laiku fanu sasniegumiem, pasākuma norise tiks translēta mājas lapā www.latvijasrekordi.lv  un LTV7 kanālā.

Sasniedzot hokeja laukuma piepildījumu, hokeja fani, kas piedalīsies rekorda sasniegšanā, aicināti turēt gatavībā savus mobilos telefonus, lai ar to ekrāniem radītu grandiozu "Latvijas hokeja vilni". Katram, kurš piedalījies rekorda sasniegšanā, būs iespēja saņemt piemiņas velti – nozīmīti.

Hokeja fanu rekorda nodrošinājumam tiks veikti vairāki īpaši sagatavošanās darbi – drošības nolūkos ledus tiks noklāts ar paklāju, tiks izveidotas papildu ieejas hokeja laukumā. Pasākuma organizatori aicina ikvienu Latvijas hokeja fanu rekorda dalībnieku uzmanīgi sekot pasākuma vadītāju, apsardzes un asistentu norādījumiem.

Rekorda dalībniekus aicinām pulcēties pie „Arēnas Rīga” B ieejas plkst. 22:00. Rekorda iniciētājs un organizators Latvijas Mobilais Telefons aicina visus ierasties labā garastāvoklī un būt iejūtīgiem un pieklājīgiem vienam pret otru.



» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV