Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Latvijas hokeja fani sasniedz nebijušu rekordu

Daiga Holma, 18.04.2009. 14:14 | komentāri (3)

Piektdien, 17. aprīlī, vēlu vakarā Latvijas hokeja fani pierādīja savu vienotību un varenību. Vēl nebijuša rekorda „Cik hokeja fanu var ietilpt hokeja laukumā?” sasniegšanai „Arēna Rīga” hokeja laukumā pulcējās 3851 fans, viņu draugi, ģimenes un atbalstītāji. Unikālo pasākumu iniciēja un atbalstīja Latvijas Mobilais Telefons.
Latvijas hokeja fani sasniedz nebijušu rekordu

Sasniedzot hokeja laukuma piepildījumu, hokeja fani ar mobilajiem telefoniem rokā radīja grandiozu Latvijas "hokeja vilni". Latvijas Mobilā Telefona prezidents Juris Binde: „Man nebija ne mazāko šaubu, ka Latvijas hokeja fanu vienotība un plašās sirdis ļaus uzstādīt šo īpašo rekordu. Emocionālais saviļņojums „hokeja viļņa” laikā, radīja vienotības sajūtu un ticību, ka kopā mēs visi varam paveikt lielas lietas”.

Jau no pirmās rekorda izziņošanas dienas rekorda dalībnieku interese bija ārkārtīgi liela. Mājaslapas www.latvijasrekordi.lv statistika apliecina, ka par rekordu kopumā interesējušies 22 436 unikālo apmeklētāju. Mājaslapā ir apkopota visa informācija par un ap rekordu.

Rekorda fiksēšana notika, saskaitot visus hokeja arēnā ienākušos fanus. Skaitīšanas procesu un rezultātu apkopošanu uzraudzīja īpaši izveidots Latvijas Hokeja fanu rekorda sekretariāts. Pulcēšanās laikā uz ekrāniem bija iespējams sekot līdzi agrāko laiku fanu sasniegumiem, pasākuma norise tika translēta mājaslapā www.latvijasrekordi.lv  un LTV7 kanālā.

Rekorda norisi vadīja pazīstamais sporta pasākumu vadītājs Ēriks Loks un pieredzējušais sporta komentētājs Anatolijs Kreipāns. Ikvienam fanam, kas piedalījās rekordā, bija iespēja saņemt piemiņas velti – īpašu nozīmīti.


» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV