Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Tele2 grupa atbalsta Eiropas līmeņa jauniešu hokeja komandu

Maija Straupmane, 22.04.2009. 13:32

Šodien Rīgā ierodas Zviedrijas populārā hokeja kluba „Djurgarden” jauniešu komanda, lai piedalītos World Select Starptautiskajā hokeja turnīrā un mērotos spēkiem ar pasaules labākajām un atzītākajām AAA 1994 līmeņa komandām.

World Select Starptautiskais hokeja turnīrs šogad notiek pirmo reizi un tā mērķis ir turpmāk organizēt visaugstākā līmeņa Eiropas pavasara jauniešu hokeja turnīrus, kurā piedalītos gan Eiropas, gan arī Ziemeļamerikas perspektīvākie spēlētāji.

Tele2 grupas prezidents un „Djurgarden” komandas patrons Harijs Koponens (Harri Koponen) uzsver, ka „svarīgākais ir sniegt atbalstu un rosināt interesi par sportu tieši jauniešu vidū. Nav tik būtiska nedz tautība, nedz arī pārstāvētā valsts, galvenais – ticība saviem spēkiem, neatlaidība un tiekšanās pēc uzvaras”.

Paralēli World Select hokeja turnīram Latvijā arī notiek ar Tele2 atbalstu rīkotā ZZ Čempionāta pusfināli, kuros piedalās liels dalībnieku skaits. Šogad par vietu pusfinālā cīnījās ap1000 klasēm no visas Latvijas, taču par galvenajām balvām cīnīties varēs tikai radošākie, atraktīvākie un spēcīgākie.

Kā informējām iepriekš, Tele2 šogad kļuva arī par Eiropas čempionāta basketbolā sievietēm ģenerālsponsoru, kā arī Latvijas Basketbola savienības un čempionāta organizatoru tehnisko partneri. Eiropas čempionāts basketbolā sievietēm notiks no 7. līdz 20. jūnijam, un tā spēlēm varēs sekot līdzi ne tikai Rīgā, bet arī Liepājā un Valmierā. Kopumā čempionātā piedalīsies 16 Eiropas nacionālo izlašu komandas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV