Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Latvijas komandas pirmā diena Bernē

Vita Ļebedeva, 24.04.2009. 09:31

23. aprīlī Latvijas valstsvienība ieradās Šveicē, lai piedalītos 73. Starptautiskās hokeja federācijas rīkotajā pasaules čempionātā hokejā Bernē.

Latvijas komanda šodien aizvadīja pirmo treniņu „Post Finance” arēnā. Latvijas hokejistus Šveice sagaidīja ar siltu un saulainu laiku, tomēr treniņu apstākļi bija gaidāmi augstākā līmenī. Ledus kvalitāte, ģērbtuvju izvietojums un citas būtiskas nianses tiks risinātas jau rīt.

Direktorāta sanāksmē Latvijai bija jāpiesaka komandas sastāvs pirmajam čempionāta posmam. Spēlēs ar ASV, Zviedriju un Austriju tika pieteikti 20 spēlētāji un 3 vārtsargi. Bet Aleksejs Širokovs turpinās trenēties ar komandu, gatavojoties nākamajam posmam.

Komandas sapulcē šovakar notika Latvijas valstsvienības kapteiņa vēlēšanas. Pasaules čempionātā mūsu komandās kapteinis būs Kārlis Skrastiņš, par asistentiem ir nozīmēti Herberts Vasiļjevs un Rodrigo Laviņš.

Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans komandai novēlēja veiksmi un cīņas sparu čempionāta garumā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV