Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Noslēdzas hokeja nometne “Karstais ledus’09”

Zane Apsīte, 30.04.2009. 11:45

Vakar, 29. aprīlī, “Inbox.lv” ledus hallē noslēdzās hokeja nometne jaunajiem spēlētājiem “Karstais ledus”, kur kopumā piedalījās 50 jaunie talanti, no kuriem 10 bija vārtsargi. Nometni rīkoja hokeja klubs “Rīga 2000” un sporta mārketinga kompānija “Passport”.
Noslēdzas hokeja nometne “Karstais ledus’09”

“Karstais ledus” nometnē piedalījās puiši no visas Latvijas, galvenokārt no Rīgas, vecumā no 16 līdz 19 gadiem, kā arī divi hokejisti no Zviedrijas. Četras dienas jaunie hokejisti pavadīja intensīvo treniņos, kurus uzraudzīja tādi treneri kā Ronalds Ozoliņš, Artis Ābols, Juris Opuļskis un Artūrs Irbe. Nometnes beigās treneri atzīmēja labākos spēlētājus 8 kategorijās. Balvas šajās nominācijas saņēma:

Labākais aizsargs – Rihards Grigors,
Labākais uzbrucējs – Ronalds Vīgners,
Labākais vārtsargs – Silvestrs Kūliņš
Centīgākais nometnes dalībnieks – Jānis Bērziņš,
Tehniskākais nometnes dalībnieks – Filips Plostnieks,
Jaunais talants – Toms Andersons,
Stabilākais aizsargs – Mārtiņš Mežulis,
Soda metienu karalis – Rolands Dietlavs

Visi nometnes dalībnieki par piemiņu no nometnes saņēma speciāli gatavotus T-kreklus ar nometnes simboliku un atbalstītāju logotipiem.

Kā atzina Viesturs Koziols, viens no idejas iniciatoriem, “šī nometne ir bijusi ļoti veiksmīga un produktīva. Jaunajiem hokejistiem tika dota lieliska iespēja bez maksas 4 dienas trenēties pie Latvijā atzītiem speciālistiem, gūstot jaunas zināšanas un pieredzi. Šādas nometnes noteikti tiks organizētas arī nākotnē.”

„Esam ļoti apmierināti ar pirmās nometnes gaitu un rezultātiem, redzot, ar kādu degsmi jaunie hokejisti centās sevi pierādīt hokeja laukumā, zinot, ka viņus vēro un vērtē nozares profesionāļi. Centāmies jau pirmajā „Karstā ledus“ gadā uzlikt diezgan augstu kvalitātes standartu kopīgi ar treneriem izstrādājot treniņu programmas, kā arī nodrošinot paredzēto servisu nometnes dalībniekiem. Ceram, ka arī nakošajos gados spēsim šo līmeni turēt godam,“ komentē nometnes producents un sporta mārketinga aģentūras Passport direktors Olafs Saulriets.

Savukārt nometnes organizatori – sporta mārketinga un producēšanas kompānijas „Passport“ kolektīvs saka lielu paldies visiem atbalstītājiem, kuriem rūp jauno un perspektīvo hokejistu izaugsme – Demokrāti.LV, Inbox.lv ledus halle, City Fitness, Severstaļlat, Tehnoland, interneta veikals www.1a.lv, Credit24, Rīgas miesnieks, Inbox.lv.

Fotogrāfijas un video materiālus par nometnes norisi iespējams aplūkot mājas lapā www.karstaisledus.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV