Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Valmierā notiks orientēšanās sacensības jauniešiem

Valmieras Jauniešu dome, 11.05.2009. 10:31

Sestdien, 16.maijā, notiekošajām orientēšanās sacensībām pieteikušās jau 18 komandas, kas vēlas piedzīvot asas izjūtas, sacensību garu un pārbaudīt komandas spēku tepat Valmierā. Orientēšanās sacensības sāksies plkst. 11.00 un noslēgsies ar apbalvošanu plkst.16.00 (Valmieras pilsdrupās).

Orientēšanās pasākuma mērķis ir veicināt jauniešu (16-19 gadi) pievēršanos aktīvajam dzīvesveidam, sporta  nodarbībām  un saturīgai brīvā laika pavadīšanai, veicināt sadarbību starp Valmieras un rajonu skolu skolēnu pašpārvaldēm, kā arī ieinteresēt jauniešus par jaunsargu darbību.

Pateicoties atbalstītājiem, sacensību uzvarētāji tiks pie vērtīgām balvām. Divas uzvarētājkomandas (viena individuāli veidota komanda un viena skolēnu pašpārvalžu komanda) iegūs galveno balvu – atraktīvu savas izturības pārbaudi, izejot speciālu programmu apmācību speciālistu vadībā. Īpaša pārsteiguma balva būs arī komandai ar labāko noformējumu.

Sacensību galvenie atbalstītāji: Valmieras pilsētas pašvaldība, SEB banka Valmieras filiāle, veikals 100% sports, aktīvā tūrisma centrs ”Eži”, SIA Vidzemes papīrs, Latvija Statoil SIA ”Valmiera”, Cubus un Tele2.

Orientēšanās sacensības organizē Valmieras Jauniešu dome (VJD) sadarbībā ar Jaunsardzes 216.vienību, Ziemeļvidzemes orientēšanās centru un biedrību ”Valmieras novada sabiedrības integrācijai”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV