Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

Samoilovam / Sorokinam zaudējums Romā

LPVF, 14.05.2009. 16:40

Ar zaudējumu jauno pludmales volejbola sezonu šodien iesākuši Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins. Romā notiekošā FIVB pasaules kausa posma pamatturnīra pirmajā kārtā Samoilovs un Sorokins piekāpās (0:2) šveiciešiem Heijeram / Hoišeram un nu cīņu turpinās "zaudētāju zarā".

Sākotnēji Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins bija iekļauti starp Romas posma kvalifikācijas turnīra dalībniekiem, taču pēdējā brīdī no dalības turnīrā atteicās vairāki dueti un mūsu vīri iekļuva pamatturnīrā.

Šodien pamatsacensību pirmajā kārtā Samoilovam / Sorokinam pretī stājās spēcīgais Šveices duets Hoišers / Heijers. Pirmajā spēles setā mūsu duets spēja gūt vien 14 punktus, bet otrā "partija" izvērtās krietni spraigāka. Diemžēl arī tā galotnē pārāki bija Hoišers / Heijers.

Tādejādi Samoilovs un Sorokins sacensības turpinās "zaudētāju zarā", bet šveicieši iekļuva otrajā turnīra kārtā. Mūsu dueta pretinieki sacensību otrajā spēlē būs Portugāles duets Miguels Maija / Pedro Rosas. Mača sākums - pl. 16.00.

Portugāļi pirmajā pamatturnīra kārtā spraigā trīs setu spēlē stundā un sešās minūtēs, kas ir pirmās kārtas garākais mačs piekāpās spēcīgajam Vācijas duetam Dāvidam Klempereram / Ērikam Korengam - 1:2 (21:19, 17:21, 21:23).

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV