Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

„Lietuviskais” Latvijas velo-orientēšanās čempionāts

Kristīne Kokina, 25.05.2009. 20:03

23. un 24. maijā Siguldas apkārtnē notika 2009. gada Latvijas velo-orientēšanās čempionāts, kas vienlaicīgi bija arī Lietuvas velo-orientēšanās kausa posms. Jau vairākus gadus Lietuvā šis orientēšanās sporta veids ir krietni populārāks, tāpēc latviešiem bija iespēja mēroties spēkiem ar kaimiņu labākajiem velo-orientieristiem.

23. maijā sportisti veica vidējās distances, elites vīriem – 13,4 km. Par Latvijas čempionu kļuva Ivars Žagars (Viga), otrajā vietā Reinis Zobens (OK Purva Bridējs), bet trešais Mārtiņš Lasmanis (individuāli).

Sieviešu elites 9,2 km garajā distancē čempiona tituls Dinai Zobenai (OK Purva Bridējs), otrajā vietā Kristīne Veita (OK Purva Bridējs), bet trešā Linda Krūmiņa (SK Briksnis).

24. maijā tika veiktas jau krietni īsākās – sprinta distances. Vīriem 7,2 km distancē atkal ātrākais no latviešiem bija Ivars Žagars. Otrajā vietā Edgars Bričonoks (OK Kāpa), bet trešais Reinis Zobens (OK Purva Bridējs).

Sivietēm 5,2 km īsajā distancē Latvijas čempiona tituli tika izcīnīti starp trim OK Purva Bridējs orientieristēm – pirmajā vietā Laima Klauža, otrā Dina Zobena, bet trešā Kristīne Veita.
 
Kopējie sacensību rezultāti (arī Lietuvas MTB-O kausa) biedrības „A2”mājas lapā: http://www.ba2.lv/sacensibas/?s=velo_lv&gs=2009


» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV