Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

Biķerniekos notiks Latvijas Drifta čempionāta 3. posms

Kristena, 18.06.2009. 18:48

4. jūlijā norisināsies Latvijas Drifta čempionāta 3. posms, kas šoreiz notiks Biķernieku Kompleksa Sporta Bāzes teritorijā esošajā motobola stadionā, taču šoreiz – citādi. Saglabājot fantastisko iespēju skatītājiem pārredzēt visu sacensību laukumu, stadionā tiek ieviestas izmaiņas – pieasfaltēts klāt tāds laukums, lai padarītu trasi kaut nedaudz ātrāku un interesantāku braucējiem.
Biķerniekos notiks Latvijas Drifta čempionāta 3. posms

Pirmo reizi drifta sacensības rīkos Baltic Motorsport Partners, kas līdz šim pieredzi ieguvuši rīkojot autošosejas sacensības un šajā pasākumā sacensību uzvarētāji saņems ne tikai piemiņas veltes no atbalstītājiem, bet arī naudas balvas.

Sacensību starplaikos skatītājus vizinās Drift Taxi, būs iespēja tikties ar saviem favorītiem aci pret aci, lai kopā ar viņiem un drifta mašīnām nofotografētos vai vienkārši paspiestu roku, un – kas vēl interesantāk – 2 sacensību apmeklētāji mājās no pasākuma dosies ar jauniem Pocket-baikiem.

Pasākuma After-party oficiāla vieta - izklaides centrā Fantasy Park (t.c. Rīga Plaza 2.stāvā) . Lieliska mūzika un dejas līdz rītam, kas būs fantastiskas dienas kolosāls noslēgums!

Sacensību atklāšana pl. 16:00, ieejas maksa 5 LVL Biļešu Servisa kasēs - iepriekšpārdošanā, 6 LVL uz vietas, pasākuma dienā. Jauniešiem no 10-16 g. 2 LVL. Bērniem līdz 10 g.v. – ieeja brīva.

Sacensības atbalsta: Fantasy Park, Aldi, Latvijas Balzāms, Forsāža.lv,  Datnex, Baltikums, City Fitness,  Capital FM, European Hit Radio, Skorpions Apsardze un  Hankook.

Foto: Vilnis Izotovs

Bildes no Latvijas Drifta čempionāta 1.posma un 2. posma

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV