Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Rīgas derbijā vadību pārņem VK “Lāse-R”

Gatis Kreceris, 20.04.2007. 08:45 | komentāri (7)

Latvijas volejbola čempionāta trešajā finālspēlē pārliecinošu uzvaru pār SK „Rīga” volejbolistiem ar 3:0 (25:21, 25;18, 25:19) izcīnīja VK „Lāse-R”. Rezultāts sērijā līdz 3 uzvarām 2:1 „Lāse-R” labā.
Rīgas derbijā vadību pārņem VK “Lāse-R”

Galerijas:

Mača pirmos 2 punktus guva Lāses volejbolisti, taču pēcāk pateicoties Tomasa Kalniņa veiksmīgajai spēlei vadību pārņēma SK „Rīga” volejbolisti. Pie pirmā tehniskā pārtraukuma minimāls pārsvars piederēja Rīgai 8:7. Seta vidusdaļā SK „Rīga” spēlētājiem radās problēmas spēlējot aizsardzībā, kā rezultātā pie otrā tehniskā pārtraukuma ar 3 punktiem vadībā atradās jau „Lāse-R”. Arī turpinājumā „robežsargi” spēlēja veiksmīgāk līdz viņu pārsvars sasniedza pat 7 punktus 23:16, 24:17. Seta galotnē SK „Rīga” 4 punktus atspēlēja, taču tas arī bija viss un pirmajā setā „robežsargi” svinēja uzvaru ar 25:21.

Otrā seta sākumā pārliecinoši labāk darbojās „robežsargi”, pie tehniskā pārtraukuma viņu pārsvars bija dubults 8:4. Arī seta vidusdaļā meistarīgāk spēlēja „robežsargi”, neļaujot Rīgai izlīdzināt spēles gaitu. „Lāse-R” ļoti veiksmīgi spēlēja pie tīkla un gala rezultātā otrais sets tika uzvarēts vēl pārliecinošāk nekā pirmais 25:18.

Arī trešā seta sākumā veiksmīgāk darbojās „Lāse-R”, pakāpeniski palielinot rezultāta starpību, līdz tas seta vidusdaļā sasniedza 7 punktus 12:5, 13:6. Līdz otrajam tehniskajam pārtraukumam SK „Rīga” nedaudz pievilka 16:12, taču spēles lūzumu panākt neļāva „Lāse-R” uzbrukuma līderis Gundars Celitāns, kurš guva vienu punktu pēc otra. Seta beigās SK „Rīga” spēlētāji jau bija samierinājušies ar zaudējumu un vairs nopietnu pretestību „robežsargiem” neizrādīja. Seta beigu rezultāts 25:19. „Lāse-R” visā spēlē uzvarēja ar 3:0 un sērijā līdz 3 uzvarām atrodas vadībā ar 2:1.

Par mača zvaigznēm „Lāse-R” komandā tika atzīts Gundars Celitāns, savukārt SK „Rīga” sastāvā komandas kapteinis Tomass Kalniņš.

Nākamo spēli abas komandas aizvadīs 22 aprīlī plkst.18:00 Sporta namā „Daugava”. Šajā spēlē „Lāse-R” uzvaras gadījumā nodrošinās uzvaru sērijā, izcīnot Latvijas čempion titulu.

Tā kā svētdienas spēle, iespējams, būs izšķirošais duelis par Latvijas čempionu titulu, tad portāls easyget.lv sadarbībā ar moduļu mēbeļu ražotāju Accenta, vienam no fināla spēles spēlētājiem pasniegs savu simpātijas balvu, kas ir čeks 600 latu vērtībā. Čeka īpašniekam būs iespēja, pēc savas izvēles sakomplektēt augstas kvalitātes moduļu virtuvi, kuras ekspozīcija un cenas ir apskatāmas visos K-Rautas veikalos, Accentas stendos.

Tiekamies jau svētdien!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV