Svētdiena, 28.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Terēze, Gundega;

HGK dodas uz Igauniju

Eline/ HGK, 30.06.2009. 23:17

4. jūlijā Pērnavas auto trasē norisināsies„ Super race„ Igaunijas trešais Drifta posms sadarbībā ar Somijas Radalle.com, kur dalību ņems daudzi Somijas Drifta čempionāta spēcīgākie drifteri, protams, Igauņu drifteri un HGK Motorsporta komanda. Tātad HGK motorsporta komanda diemžēl neņems dalību Latvijas Drifta Čempionāta trešajā posmā. Iemesls - vēlme piedalīties ātruma Drifta sacensībās, cīnīties spēcīgā konkurencē un nest Latvijas vārdu ārvalstīs.
HGK dodas uz Igauniju

Pērnavas trase Driftam ir ļoti ātra un skatāma, skatītāju un fotogrāfu iecienīta, jo ir iespēja labi pārredzēt visu trasi. Pati pilsēta ir iecienīta apmeklētāju vidū, iespēja savienot patīkamo ar lietderīgo. Liela kūrortpilsēta un drifta trase tikai dažus metrus no jūras.

Ko mēs sagaidām no šīs sacensības? Protams, saprotam, ka cīņas būs spraigas, liels ātrums trasē, dažos iemetienos pat līdz 140km/h. Bet mēs ceram uz veiksmi un visu to labāko, sagaidām spraigu un azartisku cīņu, lielu un sīvu konkurenci un, protams, labus rezultātus.

Labums latviešu drifta cienītājiem? Nodibinot jaunus un labus kontaktus, ceram sagaidīt lielāko daļu somu labāko drifteru un Igaunijas braucēju jau 25. Jūlijā NEDS čempionātā, kas ir arī Latvijas Drifta čempionāta 4. posms Vaiņodes lidlaukā.

Mazliet vairāk un fotoreportāžu par to kā mums gāja sagaidīsiet jau nākamās nedēļas sākumā.

Vēl? Protams, novēlam visiem latviešu sportistiem veiksmi Latvijas drifta čempionāta 3.posmā, kurš noteikti neiztiks bez spraigām cīņām un azarta. Čau.

www.hgksport.com

Foto: Sergejs Vorobjovs

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV