Sestdiena, 27.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne;

HGK uzvar Igaunijā

Eline/ HGK, 07.07.2009. 12:21

4.jūlijā HGK komanda devās uz Igauniju, lai piedalītos Igaunijas trešajā drifta posmā „Super Race” Pērnavā. Drifta posms bija sadarbībā ar radalle.com- somiem un tādejādi sacensībās piedalījās trīs valstu pārstāvji- somi, igauņi un latvieši.
HGK uzvar Igaunijā

Trase - ātrums, ātrums, ātrums... Plaša trase, garas sānslīdes, azartiskas sacensības, emocijas..

Kvalifikācijā Gvido Elksnis uzrādīja labākos rezultātus, sākoties finālam. Jāmin, ka šeit nebija tandēmu cīņas, bet katrs finālbrauciens jāveic precīzi un stabili tā, kā  tas būtu kvalifikācijas aplis. Gvido spēja izcīnīt godpilno pirmo vietu, un kauss atceļoja uz Latviju. Otrās vietas ieguvējs ir Eduards Vahemets un trešais Ivans Khreliats.

Ļoti lielu atbalstu sniedza Igauņu līdzjutēji, un, protams, milzīgs paldies par to, ka starp skatītājiem sadzirdējām latviešus, kas sniedza vēl papildus enerģiju.

Sacensības izdevās, emocijas tikai pozitīvas, ļoti laba un sirsnīga uzņemšana no igauņu puses. Tagad gaidām viņus 25.jūlijā Vaiņodes lidlaukā, kur savu dalību jau ir apstiprinājuši pārstāvji gan no Somijas, gan Igaunijas un arī Lietuvas. Un, protams, pašu latviešu braucēji.

Lielais sveiciens Raivo Mužikam! Par uzvaru Latvijas drifta čempionāta trešajā posmā! Apsveicam!

www.hgksport.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV