Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Virslīgas 3. kārtas spēlē “Skonto” pārspēj “Daugavas” futbolistus

Gatis Kreceris, 21.04.2007. 08:30 | komentāri (3)

''LMT Virslīgas'' 3. kārtā „Skonto stadionā” savā starpā tikās „Skonto” un „Daugavas” futbolisti, pārliecinošu uzvaru ar 3:1 izcīnīja skontieši. Uzvarētājiem ar 2 gūtajiem vārtiem atzīmējās Gatis Kalniņš.
Virslīgas 3. kārtas spēlē “Skonto” pārspēj “Daugavas” futbolistus

Galerijas:

Mača sākumā neliels pārsvars piederēja viesiem, taču reālas vārtu gūšanas iespējas daugavpiliešiem neradās. Spēles 11. minūtē mača rezultātu ar tālu sitienu atklāja Gatis Kalniņš, kurš raidīja bumbu tieši zem vārtu pārliktņa. Puslaika turpinājumā pāris labas iespējas izlīdzināt rezultātu radās arī „Daugavai”, taču tās šoreiz palika neizmantotas. Arī Skonto nedomāja sēdēt uz vietas un turpināja uzbrukt, vienā no uzbrukumiem vēlreiz bīstami nospēlēja Kalniņš, taču šoreiz bumba atsitās pa pretinieku vārta stabu. Pirmais puslaiks noslēdzās ar 1:0 mājinieku labā.

Otrajā puslaikā nebija pagājušas pat 5 minūtes, kad savus otros vārtus spēlē guva Gatis Kalniņš. Pretinieku soda laukumā tika apspēlēti 2 aizsargi un bumba ielidoja vārtos - 2:0. Arī spēles turpinājumā aktīvāk uzbruka mājinieki, taču pagāja samērā ilgs laiks līdz Skonto futbolisti guva savus trešos vārtus. Mača 86. minūtē pretinieku soda laukumā tika nogāzts Kalniņš, par ko tika nozīmēta „pendele”. Vienpadsmitnieku veiksmīgi realizēja Oļegs Laizāns. Likās, ka spēle arī beigsies ar šādu rezultātu, taču jau pieliktajā tiesneša kompensācijas laikā goda vārtus izdevās gūt arī daugavpiliešiem. Ar precīzu sitienu no apmēram 20 metriem izcēlās Aurimas Kučis. Atlikušajā laikā nekas nemainījās un skontieši varēja svinēt uzvaru ar 3:1.

Pēc trešās kārtas Skonto turnīra tabulā ieņem 3. vietu, savukārt „Daugava” atrodas tabulas lejasgalā.

Skonto: Piedels, Kožans, Astafjevs (Laizāns 82'), Pjačeks, Usanovs, Perepļotkins, Višņakovs, Morozs (Sluka 27'), Cauņa (Semjonovs 68'), Kalniņš, Eliava.

Daugava: Naglis, Ž.G. Da Silva (E.M. Oliveira 65'), Isakovs, Kuplovs-Oginskis, Kučis, Rudņevs (Bulvītis 63'), Žuļevs, Afanasjevs, D.V.B. Da Silva, Zrnanovičs, Baga (Rindjuks 54').

Pārējo trešās kārtas spēļu rezultāti:

Dinaburg - Olimps 1:0 Sokolovs (73')

FK Rīga - Liepājas metalurgs 3:0 Skobļakovs 16., Nikolajevs 47. (11m), 62

FC Jūrmala - FK Ventspils 3:1 Dzjuba (13'), Katasonovs (37'), Bleidelis (70' - ar 11 m soda sitienu) - Rimkus (89' - ar 11 m soda sitienu).




Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV