Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

M.Zemļinskis apstiprināts Latvijas U21 izlases galvenā trenera amatā

Mārtiņš Hartmanis, 31.08.2009. 12:24

Šodien Latvijas futbola federācijas sekretariāts Latvijas U21 izlases galvenā trenera amatā apstiprināja bijušo Latvijas izlases aizsargu Mihailu Zemļinski. Amatam M.Zemļinski izvirzīja Latvijas izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs Latvijas futbola federācijas treneru padomes sestdienas sēdē. Oficiāli amatā M.Zemļinskis stājas 1.septembrī, kad tiksies ar U21 izlasi Olimpiskajā Sporta Centrā Rīgā plkst.16.15 un uzreiz dosies uz treniņnometni Ozolniekos.
M.Zemļinskis apstiprināts Latvijas U21 izlases galvenā trenera amatā

Latvijas Nacionālās futbola izlases rindās Mihails Zemļinskis aizvadīja 105 spēles, gūstot 12 vārtus. Savas profesionālās futbolista karjeras laikā "Skonto FC" rindās viņš kļuva par trīspadsmitkārtējo Latvijas čempionu līdz 2005.gada septembrim, kad draudzības spēlē starp Latvijas un Japānas futbola izlasēm (2:2), M.Zemļinskis oficiāli atvadījās no profesionālā sporta.

Pēc profesionālās karjeras beigām, M.Zemļinskis kļuva par vienu no Rīgas "JFK Olimps" treneriem. 2007.gada novembrī viņš tika apstiprināts par Daugavpils "FC Daugava" galveno treneri, kur savā pirmajā sezonā triumfēja Latvijas kausa izcīņā. M.Zemļinskis šogad kļuva arī par Latvijas Republikas 9.Saeimas deputātu.

Kā zināms, UEFA Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē šo sestdien, 5.septembrī Latvijas U21 izlase Liepājā tiksies ar Krievijas U21 futbolistiem (LTV7 tiešraide plkst.18:30), savukārt trešdien, 9.septembrī mūsu U21 izlases futbolisti izbraukumā spēlēs ar Fēru salu vienaudžiem.

Foto: AFI

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV