Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Rīgas Dinamo aizvadīs pirmo spēli jaunajā KHL sezonā

Blackswan, 14.09.2009. 10:49

KHL regulārā sezona jau ir sākusies ar pagājušā gada čempionu Ak Bars uzvaru pār Lokomotiv Jaroslavļa, papildlaikā izcīnot viena punkta pārsvaru - 3:2.
Rīgas Dinamo aizvadīs pirmo spēli jaunajā KHL sezonā

Latvijas klubs Rīgas Dinamo KHL sezonu sāks 12. septembrī plkst.17:00 Arēnā Rīga, stājoties pretim Ufas Salavat Julajev.

Rīgas Dinamo spēlēs ar Rietumu konferences Tarasov nodaļu kopā ar Baltkrievijas hokeja kluba Minskas Dinamo, gan Krievijas klubu Maskavas Dinamo, Maskavas Spartak, Maskavas CSKA un Pēterburgas SKA.

KHL čempionāts notiks divos posmos. Pirmajā posmā komandas spēlēs četras spēles ar pretiniekiem no savas divīzijas un divas reizes ar pretiniekiem no citām divīzijām. Pirmajā posmā notiks 672 spēles (katrai komandai 56 spēles), kas ilgs līdz 2009.g. 26. februārim. Otrajā posmā notiks izslēgšanas spēlēs, kurās piedalīsies 16 labākās regulārā čempionāta komandas. 1/8 un 1/4 finālus komandas spēlēs līdz 3 uzvarām, bet, sākot ar pusfināliem, jau līdz 4 uzvarām. Izslēgšanas spēles sāksies 1. martā. Pēdējā, septītā finālspēle ir ieplānota 12. aprīlī.

Betway ir sporta totalizators ar likmēm uz visiem KHL mačiem. Nāc un izdari likmes šodien!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV