Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Rīgas „Dinamo” šīs nedēļas spēles LTV7 ēterā un interneta tiešraidēs

Latvijas Televīzijas 7. kanāls, 14.09.2009. 16:28 | komentāri (1)

LTV7 turpina tiešraides no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jaunās sezonas, sekojot līdzi Rīgas „Dinamo” spēlēm.
Rīgas „Dinamo” šīs nedēļas spēles LTV7 ēterā un interneta tiešraidēs

Jau šodien, 14. septembrī, plkst. 19:20 LTV7 tiešraidē visā Latvijā pārraidīs Rīgas „Dinamo” otro spēli jaunajā KHL sezonā. Mūsējo sāncenši – Omskas „Avangard”, kas sastāva komplektācijā ir ļoti spēcīga komanda: Jaromirs Jāgrs, vairāki somi un ziemeļamerikāņi, tāpat daudzi talantīgi krievu hokejisti.

Trešā spēle gaidāma trešdien, 16. septembrī, plkst. 19:20. Rīgas „Dinamo” cīnīsies ar Astanas „Baris”. Šī būs viena no retajām spēlēm KHL, kurā nepiedalās kāda no Krievijas komandām. Kazahstānas „Baris” arī ir visai spēcīgs sastāvs, taču savās mājās noteikti favorīti būs rīdzinieki.

Savukārt sestdien, 19. septembrī, plkst. 15:50 (nevis plkst. 18:30, kā ziņots iepriekš!) – pirmā izbraukuma spēle, kas notiks Maskavā. Latviešu pretinieki būs Maskavas „Spartak”, un šī spēle īpaši nozīmīga būs abām komandām. „Spartak” ir labs sastāvs, kaut spēlētāju vidū nav tik daudz slavenību kā bagātākajos Krievijas klubos.

LTV7 atgādina, ka tiešraides skatāmas ne tikai LTV7 ēterā, bet arī internetā - LTV7 mājas lapā: www.ltv7.lv, kas nodrošinās to pieejamību arī ārpus Latvijas dzīvojošajiem hokeja faniem.

Kā jau ziņots, visu Rīgas „Dinamo” mājas spēļu filmēšanu organizē Latvijas Televīzija un nodrošina signāla tālāku padevi satelītā citiem KHL televīzijas partneriem.

Tāpat LTV7 atgādina, ka šajā sezonā tiks piedāvātas translācijas ne tikai no Rīgas „Dinamo” mājas spēlēm, bet arī visām Rīgas „Dinamo” izbraukuma spēlēm regulārā KHL čempionāta ietvaros. Papildus plānots translēt arī KHL zvaigžņu spēli un 18 play-off mačus.

Visās Rīgas Dinamo mājas spēlēs tiks veidota īpaša studijas programma, kuru jau tradicionāli vadīs Dāvids Ernštreits, bet spēlētājus un komandas pārstāvjus intervēs Armands Tripāns.

Mēs par „Dinamo”!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV