Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Noslēdzies Starptautisks turnīrs Budopest Open

Maksims Inavčikovs, 24.09.2009. 13:07

Baltijas Karate Kluba deviņi  sportisti ar saviem treneriem Aleksandru Stoļarovu un Maksimu Ivančikovu devās uz Ungārijas  galavaspilsētu Budapeštu, lai  Pasaules čempionāta sagatavošanas ietvaros aizvadītu šīs sezonas pirmo turnīru.
Noslēdzies Starptautisks turnīrs Budopest Open

Pirmās sezonas sacensības vienmēr ir grūtas, jo sportisti vēl nav iegājuši sacensību ritmā pēc grūtām un ilgām vasaras treniņu nometnēm. Budapest Open sapulcēja apmēram 15 valstu spēcīgākos  klubus.
 
Pirmā sacensību dienā 19. septembrī savu startu aizsāka juniori un pieaugušie. BKK šajā dienā pārstāvēja 5 sportisti.

Pirmo medaļu nopelnīja BKK sportiste Viktorija Rezaeva (14 gadi), kas startēja meiteņu Junioru kategorijā (16-17 gadi), neskatoties uz to ka meitenes bija vecākas un pieredzējušākas, Viktorija spēja uzvarēt 3 cīņas un tikai vienā piekāpās 0-1 Somija pārstāvei, rezultātā ieņemot 3. vietu.

Ruslans Sadikovs, dalībnieku ziņā (72 sportisti) vispalāšāk pārstāvēta kategorija vīrīšiem -75 kg, aizvadīja 6 cīņas un visās vienkārši sagrāva savus pretiniekus, ieņemot 1. vietu kategorijā, neatstājot iespējas Ukrainas, Slovākijas , Serbijas, Ēģiptes pārstāvjiem.

Vīriešu Kumitē komanda 3 sportistu sastāvā (Vladislavs Jaškuls, Dāvids Eljašāns un Ruslans Sadikovs) aizvadīja 4 cīņas, 16 komandu konkurencē, BKK komanda uzvarēja Ukrainas, Slovākijas, Vācijas un Serbijas komandas, kurās pārsvarā bija nacionālās izlases biedri, un rezultātā ieņēma 1. vietu.
   
Vladislavs Jaškuļs, Dāvids Eljašāns un Dāvis Spriņģis, kuri startēja kategorijās -68 kg juniori(Vladiks),  vīrieši -75 kg (Dāvids) un +76 juniori (Dāvis), iekļuva sacensību pusfinālā, uzvarot 2 cīņas, pieļāva vairākas kļūdas un rezultātā ienēma tikai 4-5 vietu.

Svētdien, 20.septmebrī,  startēja kadeti (14-15 gadi) un bērni no 9 gadu vecuma. BKK šajā dienā pārstāvēja 5 sportisti.

Pirmā startu sāka BKK sportiste Patrīcija Mierkalne, kas ļoti lielā konkurencē meitenēm 10-11 gadi uzvarēja trīs savas pretinieces, un iekļuva sacensību pusfinālā, par iziešanu fināla tikās ar Slovēnijas pārstāvji. Patrīcija izpildīja kata (Gojushiho sho) daudz augstākā līmenī, bet tiesneši bija citādās domās un uzvaru piešķīra Slovēnijas pārstāvei. Cīņa par trešo vietu Patrīcija uzvarēja 3-0 un rezultatā ieņēma 3. vietu!
   
Kumitē Patrīcija kategorija meitenēm 10-11 gadi -40 kg, aizvadīja 3 cīņas un visas trīs uzvarēja, rezultātā ieņemot 1. vietu.
   
Jānis Koroļkovs ļoti spēcīgā un sīvā konkurencē spēja uzvarēt 3 cīņas kategorijā  12-13 gadi- 57 kg. Paralēli startējot kategorijā kadetiem(14-15 gadi)- 57 kg  un uzvarot 1 cīņu, skraidīja no viena Tatami uz otru, vienā no cīņam guva ceļa traumu un nespēja pilnvērtīgi cīnīties tālāk, rezultatā ieņēma 3. vietu kategorija 12-13 gadi.
   
Dāvis Spriņģis kategorijā kadetiem +72 kg, aizvadīja 3 cīņas , no kurām vienu zaudēja 0-1 Ēģiptes pārstāvim. Un rezultātā ieņēma 3. vietu.
   
Artūrs Keiselis aizvadīja daudz cīņu divās sacensību kategorijās 12-13(-52 kg) un 14-15 (-57 kg) cīnījās ļoti labi, bet, pieļaujot vairākas kļūdas, rezultatā abās kategorijās ieņēma 4-5 vietu.

Viktorija Rezaeva un Dens Sadikovs savās kategorijās zaudēja pirmajā cīņā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV