Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

"Ozolnieki/MONARCH" ar 9 punktiem Virslīgas līderis!

Vita Ļebedeva, 28.09.2009. 11:29

Aizvadītajā nedēļas nogalē Latvijas atklātā hokeja čempionāta spēlēs pie savstarpējām uzvarām un zaudējumiem tika DHK "Latgale" un SC "Energija", savukārt "Ozolnieki/MONARCH" izcīnīja jau trešo uzvaru pēc kārtas.

Sestdien, 26. septembrī, DHK "Latgale" viesos sagrāva SC "Energija" ar 13:1, piecus vārtus uzvarētāju labā guva Vadims Vabiščevs. Tomēr mājinieki saņēmās un svētdien spēku pārsvars mainījās. "SC Energija" ar rezultātu 3:1 savā laukumā apspēlēja DHK "Latgale", revanšējoties par smago zaudējumu iepriekš. Elektrēnu labā vārtus guva Martins Šlikas, divus vārtus guva Dalius Vaiciukevičs. Trešā perioda sākumā Oļegs Ignatjevs pēc Egidija Baubas piespēles samazināja starpību līdz vieniem vārtiem, tomēr šoreiz lietuvieši bija spēcīgāki.

Virslīgas favorīts "Ozolnieki/MONARCH" sestdien guva trešo uzvaru šajā sezonā, apspēlējot SK "Liepājas Metalurgs 2" ar 6:4. Jau pirmais periods noslēdzās ar minimālu Ozolnieku kluba pārsvaru 4:3 – divus vārtus mājinieku labā guva Viktors Lobačovs, precīzi metieni pa vārtiem bija arī Ērikam Biseniekam un Vadimam Romanovskim. Pirmajā periodā labu uzbrukuma spēli rādīja arī liepājnieki, pa Ozolnieku vārtiem precīzi ripu raidīja Edgars Āboliņš, Egils Kalns un Andrejs Jakušins. Spēles turpinājumā "Ozolnieki/MONARCH" guva vēl divus vārtus un rezultātā svinēja kārtējo uzvaru. Ar 9 punktiem Ozolnieku kluba komanda šobrīd ieņem līdera pozīciju 2010. gada Latvijas atklātā hokeja čempionātā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV