Pirmdiena, 13.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ira, Iraīda, Irēna, Irina;

Kārlis Zatlers aizvada pirmos drifta treniņus

Sanita Pelēķe, 02.10.2009. 09:25 | komentāri (1)

Kārlis Zatlers sācis gatavoties 11.oktobrī Biķernieku stadionā notiekošajam „City Fitness Street Drift“ pasākumam.  Kārlis jau aizvadījis treniņu un atzīst, ka šī bija viena no pirmajām reizēm, kad stūrējis aizmugures piedziņas sporta automašīnu. Jaunajam censonim blakus drifta mašīnā sēdēja un padomus sniedza viens no Latvijas drifta čempionāta braucējiem Gatis Lapāns.
Kārlis Zatlers aizvada pirmos drifta treniņus

Atgādinām, ka visiem sānslīžu tīkotājiem ir iespēja pārbaudīt savas prasmes driftēšanā vienā trasē, vienās sacensībās ar Latvijas drifta čempionāta labākajiem braucējiem.

Varbūt tieši Tu drifta trasē esi meistarīgāks par 2009.gada Latvijas drifta čempionāta braucējiem Raivo Mužiku, Ervīnu Žuku, Gati Lapānu, Andri Rancānu? Tev tikai nepieciešams standartauto, ar kuru var braukt sānslīdēs, un, protams, ķivere. Tiekamies 11.oktobrī pulkstens 14:00.

Pieteikties „City Fitness Street Drift“ pasākumam var mājaslapā www.laf.lv, sadaļā „Drifts“. Tur Jūs atradīsiet sacensību nolikumu un pieteikšanās anketu. Dalības maksa Ls 15 (iekļauta – vienas dienas apdrošināšana un vienreizējā LAF licence). Svarīgi – ar vienu automašīnu var piedalīties divi dalībnieki.

„City Fitness Street Drift“ lielie palīgi: „City Fitness“, „Motul“, „Latvijas Balzāms“, „Red Bull“, „Hotel Jūrmala SPA“, „Latfood“, „DC“, „Skorpions apsardze“, „T/C Mols“, „Bazooka Paintball“, „Aldi“, „Genarts“.

Informatīvie atbalstītāji: „Ātruma cilts“, „BalticRace.lv“, „Forsāža.eu“, „BMWPower“.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV