Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

10.oktobrī noslēgsies Latvijas velotriāla sezona

Dace Gaidule, 05.10.2009. 12:42

10. oktobrī tradicionāli norisināsies sacensības Rudens IndusTRIĀLS. Pasākuma nosaukums vēl palicis no laikiem, kad šīs sacensības risinājās bijušās drenu rūpnīcas Usma teritorijā. Šobrīd teritorija ir pārāk sakārtota un braucēju meistarība pārāk augsta, tādēļ Rudens IndusTRIĀLS būs speciāli ierīkotā triāla vietā - Ēčkalnu trasē.
10.oktobrī noslēgsies Latvijas velotriāla sezona

Vienlaikus šis sarīkojums būs arī jau pēc kārtas ceturtā Ventspils novada atklātā čempionāta velotriālā jauniešiem noslēdzošais posms.

Reģistrācija: 10:00 - 10:30
Dalības maksa: LVL 4,-
Pirmā dalībnieka sarts: 11:00
Sekcijas: 6
Apļi: 3

Velotriālā līdz ar drūmā laika iestāšanos un ziemas tuvošanos nekas neapstājās. Ventspils novada un Rīgas treniņu grupas turpinās darbu, lai nostartētu vēl labāk 2010. gada sarīkojumos Latvijā un ārvalstīs. Šogad Karters velotriāla skolas audzēkņi uzvarējuši visas Latvijas čempionāta grupas. Ārvalstīs trīs no skolas braucējiem bija uz Eiropas kausa pjedestāla (divi uz augstākā).

Pasākumu rīko triāla klubs Karters.
Pasākumu atbalsta:
Ventspils novada dome
Trialsmaster.net - triāla eksperti
Karters velotriāla skola

Papildus informācija:
www.karters.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV