Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

HK „Ozolnieki/MONARCH” un HK „Liepājas Metalurgs 2” šobrīd dala 1. vietu LAČ

Vita Ļebedeva, 19.10.2009. 17:51

Latvijas Atklātā čempionāta hokejā turpinās sīva cīņa par katru punktu un uzvaru. Pēc nedēļas nogalē aizvadītajām spēlēm, šobrīd ar 15 punktiem pirmo vietu turnīrā dala HK „Ozolnieki/MONARCH” un HK „Liepājas Metalurgs 2”. Abas komandas līdz šim aizvadīja pa 6 spēlēm, katra no tām gūstot 5 uzvaras un 1 zaudējumu. Par līderpozīcijām cīnās arī SC „Energija” un DHK „Latgale”.

Pēc 24 aizvadītajām LAČ spēlēm, Virslīgas rezultatīvākais spēlētājs un vienlaikus arī labākais vārtu guvējs šobrīd ir Dalius Vaiciukevičs (Dalius Vaiciukevičius), kurš 8 spēlēs guva 9 vārtus un izdarīja 7 piespēles. Savukārt labākais LAČ vārtsargs šobrīd ir liepājnieks Jānis Kalniņš.

17. oktobrī "Ozolnieki/MONARCH" vienība ar rezultātu 5:3 (0:0, 2:2, 3:1) pārspēja Daugavpils "Latgale" komandu. Uzvarētāju labā divus vārtus guva Ēriks Bisenieks, bet pa reizei precīzi meta Jānis Vegners, Vitālijs Gurevičs un Aleksandrs Šiškovičs. Jāuzsver, ka piektos vārtus Ozolnieku komanda guva spēlējot trijatā pret sešiem pretiniekiem, kuri bija nomainījuši vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju.

Savukārt HK „Liepājas Metalurgs 2” savās mājās svinēja uzvaru gan sestdien, gan svētdien. Pirmajā spēlē pret elektrēniem, liepājnieki sagrāva viesus ar 6:0 (3:0; 0:0; 3:0). Ar diviem precīziem metieniem izcēlās Pēteris Pujāts un Egils Kalns, bet pa reizei vārtus guva Artūrs Kuzmenkovs un Viktors Jasionis.

Arī otrajā spēlē HK „Liepājas Metalurgs 2” nedeva iespēju SC „Energija” gūt uzvaru. Neskatoties uz to, ka tieši lietuvieši atklāja rezultātu, tomēr mājinieki uzvarēja ar līdzīgu rezultātu 6:1 (2:1; 1:0; 3:0).

Šodien, 19. oktobrī, Liepājas pirmā komanda savās mājās aizvadīs spēli Baltkrievijas atklātajā čempionātā, plkst. 18.30 tiekoties ar HK „Vitebsk”. Bet „Dinamo Juniors” Piņkos uzņems „Himik-SKA” no Novopolockas, spēles sākums plkst. 19:30. BAČ 14 komandu konkurencē Liepājas komanda ieņem 11. vietu, bet dinamieši pagaidām ir pēdējā, 14. vietā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV